Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Most akkor a GOT7 disbandel,...

Most akkor a GOT7 disbandel, vagy csak a JYP-t hagyják ott?

Figyelt kérdés
Olvastam olyanokat, hogy pl Jinyoung a BigHitnél fog szerződni, de olyat is, hogy együttmaradnak, csak más entertainmentnél és más néven. Akkor most melyik az igaz?

2021. jan. 10. 19:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Disband. Mivel semelyik tag se hosszabbította meg a szerződést, ezért feloszlott a csapat. Úgy tudom egyedül csak Yugyeom hagyta el a céget eddig, szerintem a többi tag is ezt fogja tenni. Már nem biztos, hogy valaha fognak együtt promotálni még, de nem teljesen kizárt.
2021. jan. 10. 20:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szet valnak :/ De a legtobbjuk, mas mas kiadoknal, szoloban fog tevekenykedni ^^
2021. jan. 10. 21:23
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
De egyszer még szeretnének együtt előadni.
2021. jan. 10. 22:39
 4/14 anonim válasza:
100%

Várj mi ??????

Jó hat igazából nem nagyon stanelem a got7-t de régebben szerettem őket és most így ez MI??? Miért is válnak szét? Mi??? Pedig egy csomó zenéjüket szeretem :((

2021. jan. 10. 23:12
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
Azt tudom, hogy a JYP nem promótálja őket tovább, mint GOT7, de ez nem jelenti azt, hogy most mindenki otthagyja a céget. Sajnálom én is őket, de valahol ez az olyan együtteseknek köszönhető, akik mellett nem tudnak érvényesülni mások. Nem akarok neveket mondani, mindenki tudja miről beszélek. Személy szerint nagyon ajnálom a dolgot, mert szerettem a GOT7-t, főleg Jacksont. A férfiak közül ő volt az ult biasom. Bár neki eddig is voltak solo számai, úgyhogy őt annyira nem féltem, hogy nem folytatná. De valljuk be, hogy mostában a Stray Kids-nek jobban megy a szekér, és JYP most szerintem minden erejével rájuk meg a Twice-ra összpontosít.
2021. jan. 11. 00:54
 6/14 anonim ***** válasza:
A legújabb híreket olvasva nem valószínű, hogy együttmaradnak, mert nem a tagok mind különböző véleményen vannak, hogy melyik ügynökségnél akarják folytani. Viszont elvileg egyikük sem hosszabbít szerződést a JYP-nél.
2021. jan. 11. 01:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A JYP Entertainment ma reggelre (itteni idő szerint) már megerősítette, hogy mind a 7 tag otthagyja a céget. Arról jelenleg semmit nem tudni, hogy a JYPE továbbra is birtokolni fogja a szerzői jogokat (merthogy maga a "GOT7" név és az összes daluk a JYPE-é). Hasonló huzavona alakulhat ki, mint anno a BEAST-tel - ők rebrandeltek és azóta HIGHLIGHT-ként működnek tovább.

Én semmi jóra nem számítok. Esetleg lesz egy 10. évfordulós "comeback" 2024-ben, de más nemigen. 7 kiadó nehezen működik együtt, az EXID is határozatlan idejű hiátuson van, mióta otthagyták a Banana Culture-t. Mark szerintem visszamegy az USA-ba, Jinyoung színészkedni fog, Jackson is valószínűleg hazamegy, Bambam is stb.

2021. jan. 11. 12:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Én már olvastam pár napja, hogy valamelyikük biztosan kilép, de reménykedtem benne, hogy azért ez még nem a vég. :( legutóbb pont Youngjae-jel álmodtam este, szóval duplán szomorú vagyok most.
2021. jan. 11. 20:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg együtt fognak tovább is dolgozni Got7-ként.
2021. jan. 11. 22:40
 10/14 anonim ***** válasza:
43%
9es Ez iddigi hírek szerint nem úgy tűnik, mivel mindenki más cégnél akar szerződni és más-más országokban, így nehezen látom, hogy együtt maradnának, amit nagyon sajnálok mert szeretem a zenéjüket.
2021. jan. 11. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!