Tudnátok olyan (kpop) fiú bandákat mondani akik a barátságról vagy a viszonzatlan szerelemről énekelnek?
Jaj bocsi , rosszul fogalmaztam ,fiú bandákat akiknek van erről szóló zenéje :D Mint pl Jbj- my flower
Tényleg bocsi , rosszul fogalmaztam
Astro:Baby,Breathless
Day6-nek szinte az összes száma.pl:I loved you,I like you
Infinite:Tell me,Last romeo ❤
BTS: szintén van pár szám ami erről szól.pl: I need you,Boy in Luv
Pentagon:Shine
Jonghyun:Y si fuera ella(örök kedvenc marad❤😔)
De irhatnám igazából bármelyik fiú bandát a BIGBANG-Haru haru számát vagy EXO-t,Winner-t,iKON-t,VIXX-et,B.A.P-t,B1A4-et,
telhesen mindegy mert a kpop zenék 80% a szerelemről,és annak is a viszonzatlan fajtájáról szólnak.
Igazából én is rengeteget hallgatok,de így hogy este fél 12-kor,hulla fáradtan eszembe jut bármi is,már annak is örülök 😂 Majd kipihenten még írok párat ha szertnéd
Vagy a BTS-től a Dimple,Hold me tight,Best of me,lehet még a Pied Piper is, Butterfly, Beautiful,Two!Three! Heaven,DNA,Converse High,Love is not over,Miss Right (ez nagyon szép kis szerelmes dal ami a távkapcsolatról szól)Run vagy a 21st century girls
Hirtelen ennyi ugrott be,a Spring Day dalszövegébe rengeteg szerelmi/barátsági utalás va:)
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!