1/1 anonim válasza:
mikor meghallottam a drill beatet azt hittem egy kalap szr lesz es legalabb nevetek egy jot, ehhez kepest otodjere hallgatom meg. engem megvettetek. a masodik sracnal kicsit eroltetettnek erzodott ez az egesz beaten maradni probalas, nem volt eleg szo egy sorban es probalta elhuzni hogy kijojjon a beatre a szoveg. legalabbis ahogy en hallottam. en ilyenkor beraknek meg plusz szavakat a szovegbe mintsemhogy elhuzzam a haromszavas sorom. de izlesek es pofonok. a szovege utos volt. annyi meg h sztem a kekezest nem kene tolni magyarorszagon akarmennyire is jol hangzik, mert kvara tajidegen es feltetelezem nincs is kozotok hozza. ha felkapottabbak lesztek ennek lehet majd negativ visszhangja. de amugy sztem osszessegeben fullos lett, csinaljatok meg drill beattel zeneket mert 0 ember tolja ezt itthon ilyen szinvonalasan es ha egyszer ratok talalnak majd ugy fogjak enni ezt mint a cukrozott taknyot. csak maradjatok hitelesek. van meg mit csiszolni de en megszavazom a 10/10et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!