Olcsón erősítő gitárhoz? Hol/milyen stb?
Kis gagyi 10 wattos erősítőt 6 collos hangszóróval tudsz venni 6-8 ezerért.
De akkor már én inkább vadásznék valami ősrégi Regent/Vermona kombóra, némi mázlival azt is kapsz 10 alatt, ezek 30-60 wattosak, egész jó 12 collos hangszóróval.
Kedves első!
Ha veszek egy pedált már ott vagyok 8ezer körül... És akkor ahhoz még hangfal se ártana gondolom én... Jelenleg csak a gitáron volt... Volt spórolt pénzem megvettem mert tapasztalatok alapján ha van spórolt pénzem és ezt megtudják nem lesz spórolt pénzem... Ezért inkább megvettem a gitárt... De már bánom... Eladni nem tudom... Teljesen új, de valami nagy baj van vele... És nem is akarom eladni... De csak porosodik... Így nincs értelme...
Kedves 3ik. Köszönöm nézni fogom hátha... De az a baj hogy amilyen mázlim lesz most nem lesz legalább 1 évig olcsón ilyen se... Már lassan semmi reményt nem látok arra hogy valaha gitározzak...
Szerintem add el a gitárt, és az árából vegyél egy olcsóbbat+erősítőt
Annak nincs értelme, hogy egy használható hangszer hangját elrontod egy néhány ezer forintos vacakkal. Nem lesz olyan hatalmas visszalépés a 30 ezer forintos gitár sem. De még azzal is jobban jössz ki, ha akusztikusat veszel, metált úgysem fogsz tudni játszani 10 ezer forintos erősítőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!