Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Olcsón erősítő gitárhoz?...

Olcsón erősítő gitárhoz? Hol/milyen stb?

Figyelt kérdés
Van egy Les Paul gitárom 40k volt. Hozzá kéne a lehető legolcsóbban erősítő... Nincs rá igazából sok pénzem. Már próbáltam használtan venni találtam is egy nagyon jó ajánlatot rá is csaptam és amikor elindultam érte Pestről Debrecenbe írt a fazon, h sry eladta másnak... :/ (4500ft volt egy 15ezres működő, csak porosodott S útban volt neki) Kb max 8ezerért kéne... Tudom csekély... De nincs sok megtakarítások. Dolgozom és az érettségi éve most jön... A suliba mindent magamnak kell megvennem. "Otthon" csak aludni szoktam. Azt se mindig otthon teszem, de ez már magán nem szeretnék bele menni, csak az esetleges kötekedőknek írtam, hogy nem tart el igazán senki, mert 40k megy anyámnak mert otthon alszom párszor. Többnyire a páromnál de oda az anyós jelöltnek meg 30k. Egyetlen hobbim a gitár lenne. Csak karjára sulira és öltözködésre. Lehetőleg azért Pesten belül kéne... Nem szeretném újra eljátszani a Debrecenbe történetet...

2019. aug. 6. 14:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves mojjo! Elkezdtem gyakorolgatni, de mégse ugyan az... És gyakran nem is hallom mert olyan alap zaj van a környezetemben mindenhol... Páromnál is ott a szomszédok illetve a tv is drága anyós által, otthon meg a 3 kistesóm miatt nem tudok csak este tudnék, de olyankor meg "túl hangos" és nem tudnak miatta aludni, ha a fürdőbe ajtót magamra csukva gitározok... Pedig szerintem ki se szűrődik... Max néha egy egy anyázás XD

Fülhallgatóm van, de nem tudom annyira nem értek hozzá... Az jó úgy?

Eladni nem akarom... Tudom, már gondolkodtam rajta... De az a baj, hogy imádom ezt a lespault... Valahol olvastam a nevét meghallgattam youtube-on elmentem kézbe fogtam és meg is vettem... Alapból egy olcsóbbat akartam... De annyira megszerettem... És ha egyszer teljesül az álmom lesz egy zene szobám amiben többfajta féle gitár erősítők S minden lesz, de ennek a gitárnak kiemelt helye lesz... Lehet hogy van jobb/szebb stb.. de ez egy olyan imádat lett.. les pault igazából nem akartam, stratot akartam de annyira jónak írták le, hogy muszáj volt megnéznem... És tényleg... Egyszerűen elmondhatatlan milyen jó.. pedig kinézetre ha neten nézelődök a stratok sokkal vagányabbak és stratocaster lesz a kövi gityóm ha egyszer gazdag leszek :D

2019. aug. 7. 21:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Ne kinézet alapján válassz gitárt... :D
2019. aug. 7. 22:06
 13/18 anonim ***** válasza:

Jajj, barátom...Mi tudod mivel erősítettük régen a Jolánka gitárt? Kazettás magnóval, meg Tesla lemezjátszóval...Úgy nyomtuk a venájkamarondot.

Szerintem ha ennyit szánsz rá, vedd meg az első kínai gitárszettes 10Wos kombót, amit találsz a jófogáson.

A hangszeres zene sajnos ilyen, áldozni kell rá, ha jót akar az ember. Ha még egyszer összejön a 40k, abból már lehet venni normális kombót.

2019. aug. 9. 07:48
 14/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nincs semmim amihez köthetném egyáltalán. 40k még több mint 1 év alatt jött össze. Amúgy pontosítva 45. De az a baj hogy még csak nem is láttam ilyen kevésért kombót vagy bármit. Csak egy ilyen nagyon picit... De az még mintha játékszer lenne... És nem mertem megvenni
2019. aug. 9. 17:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Az nem jó, ha USB-s hangkártyát veszel?

Ilyenre gondolok:

[link]

Fejhallgatót, gitárt rádugod. Gépre letöltesz egy szoftvert, amin tudod állítani hangzást és kész. Így nem zavarsz senkit vele és viszonylag olcsóbb is mint egy erősítő.

De ha ajánlanom kellene USB-s interfészt akkor nem azt, (de kezdetnek az a Behringer is nagyon jó) írtam volna hanem ezt csak ez már drágább:

[link]

2019. aug. 10. 00:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nekem teljesen megfelelne egy ilyen opció is, ha lenne egy gép ami az enyém. Van amit használhatok... De egy saját laptopom van amire csak előre letöltött filmeket tudok nézni. Annyi hogy a képernyője nagy a laptopnak... Filmezéshez fülhallgatóval elmegy. Még ha a telefonommal működő képes lenne :)
2019. aug. 13. 19:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Használd ezt:

[link]

Nem nagy rendszerigényű!

Itt egy kis "tutorial" hozzá:

https://www.youtube.com/watch?v=rmSbOpOluDo

2019. aug. 13. 19:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Én vennék a helyedben egy Digitech rp55-ös multieffektet. Ahhoz csak 1db 9v-os elem, vagy adapter kell meg füles. Hangszóró erôsítő .... semmi nem kell. Van jó pár effekt+dob. Megannyi variációval. Gyakorolni tökéletes senkit nem zavarsz vele. Később persze ráköthető bármire is. Kb 10e az ára adapter nélkül
2019. nov. 26. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!