Miért ilyen furcsák az Apacuka együttes Youtube-statisztikái?
Figyelt kérdés
Néhány videójuk 8-10-14 millió megtekintésnél tart, durván 60-40%-os like-dislike aránnyal. Egyrészt sztem messze nem ennyire ismertek (ez kb Majka vagy az Alma együttes nézettsége), másrészt, bár tényleg nem valami jók, azért messze nem egy Tompeti vagy Kicsi Gesztenye Klub kategória...
2020. dec. 4. 23:32
1/4 anonim 

válasza:

ugyanazért amiért az összes többi gyerekeknek szánt csatorna is ilyen. anyuka apuka leülteti a gyereket a jutub elé, és az egyik videót a másik után játssza neki. és egy 5 éves se fog lájkolni meg kommentelni. így tudnak ezek a csatornák többmilliós nézettséget összeszedni 0 interractionnel. sokszor ha van is komment, akkor az random betűk és számok, mikor egy gyerek véletlenül úgy csap a klaviatúrára, hogy egyből el is küldi a kommentet. ezeket a videókat felnőtt nem nézi (ki is rohadna az agya). ebből volt is egy jó nagy botrány pár éve.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez pontosan milyen botrány volt? Nem hallottam róla. Tudsz esetleg cikket linkelni? Köszi!
2020. dec. 5. 11:29
3/4 anonim 

válasza:

4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ez érdekes volt, most már emlékszem, h olvastam róla anno.
2020. dec. 7. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!