Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek progresszív...

Szerintetek progresszív metálhoz melyik a legjobb gitár VSTi program?

Figyelt kérdés

150 dollár alatt.

Én eddig az Ample Metal Eclipse 2-t és az Ample Metal Hellrazer III-mat néztem ki.

2020. dec. 3. 15:49
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Azóta sikerült rátalálnom a Heavier7strings nevű programra, igaz hogy 200 dollár de nem érdekel. :D

[link]

Ennél szerintem nem kell élethűbb, felesleges.

2020. dec. 5. 13:06
 12/31 anonim ***** válasza:
67%
Menthetetlen vagy. Majd nem hallgatja senki azt kész
2020. dec. 5. 16:18
 13/31 anonim ***** válasza:
62%
Jó de most mit csináljon ha nem tud gitározni? A másik meg az, hogy ha tudna is, akkor meg kva sok pénzt el kéne költenie arra, h a gitár megszólaljon.
2020. dec. 5. 16:59
 14/31 anonim ***** válasza:
Csináljad a mű hangzású vstikkel a zenét, zseniális lesz! :D én is ampsimekkel játszok, igazi gitáron. Csak nem fogod fel hogy ez nem egy zongora. Olyan mű hangzása lesz hogy odabasz
2020. dec. 5. 19:02
 15/31 A kérdező kommentje:

"metál gitár nélkül olyan mint férfi f@sz nélkül"

Igen, de ki beszél itt gitár nélküli metálról? Senki.

Indokot meg egyik hülyegyerek sem mond, csak mondogatják hogy szar lesz vsti-kkel a zene, mintha muszáj lenne. Így aztán tényleg komolyanvehető válaszaitok vannak, akár el is mehettek innen, mert csak a trash jön belőletek. Normális zenei producerekkel akartam beszélni akik értenek is témához, nem ilyen befarsult gitárb*zikkal. :D

Normális pluginnel és igényes munkával semmi különbség nincs virtuális és igazi gitár között, pont.

2020. dec. 5. 19:23
 16/31 anonim ***** válasza:

#19 "Igen, de ki beszél itt gitár nélküli metálról? Senki."

Úgy értettem hogy IGAZI gitár nélkül. az ilyen kis hülyegyerekek akik még életükben nem fogtak gitárt a kezükben, ne akarjanak vstikkel valami metálhoz hasonlót csinálni

2020. dec. 5. 19:28
 17/31 anonim ***** válasza:

"Normális pluginnel és igényes munkával semmi különbség nincs virtuális és igazi gitár között, pont."

Ezzel a mondatoddal nevezz be légy szíves az év vicce versenyre.

2020. dec. 5. 19:36
 18/31 A kérdező kommentje:

Jó, na, lenyugodtam, bocsánat.

Na, kérlek szépen akkor írd le részletesen, hogy miért gondolod ezt amit. Légyszi térj ki az igazi gitár előnyeire részletesen, és a vsti hátrányaira is részletesen, illetve hogy miért gondolod azt, hogy vsti-vel készült metált nem hallgatna senki. Mert már tényleg felkeltetted az érdeklődésem és kíváncsi vagyok :)

2020. dec. 5. 19:37
 19/31 A kérdező kommentje:

Ahogy visszanézem a kommenteket egyik válaszban sem látok semmi indoklást, hogy miért előnyösebb egy igazi gitár. Feltételezem, ezek az emberek tisztában sincsenek azzal, hogy mi az a VSTi, és még nem is hallottak ilyet.

Van például egy "Machine vs Man" nevű videós, ahol egy igazi gitáros és a heavier7strings program játsza ugyan azt. És semmi különbség nincs az igazi és a program között, maximum annyi, hogy az igazinak picivel mélyebb tónusa volt, de ezen kívül semmi. Anup Sastry-n is nagyon sokan meglepődtek, mikor kiderült, hogy vsti-vel csinálja a gitárt a zenéiben.

Szóval tényleg rohadtul nem értem, honnan jön nektek mind ez amit írtok, de az a baj, hogy valszeg választ sem fogok kapni ezekre a dolgokra, csak ugyan úgy hajtogatni fogja a sok hülyegyerek, hogy "a vsti szar, csak igazi gitárral lehet zenét csinálni" :D

2020. dec. 5. 19:50
 20/31 A kérdező kommentje:
nem videós hanem videó**
2020. dec. 5. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!