Milyen hangom van ?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=bfJu2JuhubM
Próbáltam három hangmagasságban felvenni. Milyen lett?
2020. dec. 3. 03:56
1/13 anonim válasza:
Akkor fuss neki mégegyszer, mert kb semmit nem hallani hacsak nem te vagy a pasi " Liberian Girl" név alatt
2/13 anonim válasza:
Voltál már. Hangnemben se vagy, meg először egy egyenes, kitartott hangot kellene megtanulni pontosan kiénekelni, utána jöhet a varia, de nem MJ lesz, legalább pár évig. Legalább már az a félve remegő dolog elmúlt, amennyire hét másodpercből meg tudom ezt ítélni. Ha jársz énektanárhoz (nem zárnám ki), nem lehet baj abból, ha másikkal is konzultálsz, megtudakolod a pénzedért, min javítana a legsürgősebben.
3/13 anonim válasza:
jó kis autotunos átbaszás azért szép probálkozás inkább mennyél kecskét fejni.
8/13 anonim válasza:
Nem tetszett, pedig minimalista vagyok zene terén.
9/13 anonim válasza:
Olyan a hangod, mint a kígyóméreg.
Egy csepp is elég belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!