Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt BTS fan?

Van itt BTS fan?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor szeretnék barátkozni meg hasonlók. 3 napja hallgatom a zenéjüket, viszont olyan sok mindent nem tudok róluk, így lenne egy csomó kérdésem is, viszont szeretnék barátkozni is, mivel a baráti körömben egy Army sincsen. Lány vagyok - gondom ez nem meglepő - szóval ebben a tudatban írj. Ha szeretnél barátkozni akkor írj privátban legyszi ^~^

Légyszi csak normális emberek írjanak😂

2020. nov. 29. 23:05
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
100%
Nekem is irhatsz😊😊 Ímádom őket💜💜 de én még sok kpop bandát szeretek tehát róluk is tudok beszélni veled💜💫
2020. dec. 10. 20:16
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen!Vannak itt armyk!
2020. dec. 17. 06:25
 33/34 Black flover ***** válasza:

Szia(sztok) én is keresek army/kpopper barátot/barátokat. Nekem is nyugodtan lehet írni mert szeretnék barátkozni.

Kicsit több mint egy éve hallgatom őket. Nem mondom hogy mindent tudok róluk mert aránylag még új vagyok az kb1,5 évemmel de sokat tudok már róluk. Nekem kifejezetten segítettek és még most is segítenek (persze értse mindenki jól), de a környezetemben azt mondták hogy lefogytam(pedig szerintem csak nőttem)

15L

2021. jan. 10. 16:29
 34/34 anonim ***** válasza:
Én Blink és Army vagyok (lány), de nekem is jól jönne néhány információ a BTS-ről. (Amúgy még más fandomoknak is a tagja vagyok.)
2023. júl. 25. 23:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!