Van itt BTS fan?
Ha igen, akkor szeretnék barátkozni meg hasonlók. 3 napja hallgatom a zenéjüket, viszont olyan sok mindent nem tudok róluk, így lenne egy csomó kérdésem is, viszont szeretnék barátkozni is, mivel a baráti körömben egy Army sincsen. Lány vagyok - gondom ez nem meglepő - szóval ebben a tudatban írj. Ha szeretnél barátkozni akkor írj privátban legyszi ^~^
Légyszi csak normális emberek írjanak😂

Szia(sztok) én is keresek army/kpopper barátot/barátokat. Nekem is nyugodtan lehet írni mert szeretnék barátkozni.
Kicsit több mint egy éve hallgatom őket. Nem mondom hogy mindent tudok róluk mert aránylag még új vagyok az kb1,5 évemmel de sokat tudok már róluk. Nekem kifejezetten segítettek és még most is segítenek (persze értse mindenki jól), de a környezetemben azt mondták hogy lefogytam(pedig szerintem csak nőttem)
15L

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!