Ha igen, akkor szeretnék barátkozni meg hasonlók. 3 napja hallgatom a zenéjüket, viszont olyan sok mindent nem tudok róluk, így lenne egy csomó kérdésem is, viszont szeretnék barátkozni is, mivel a baráti körömben egy Army sincsen. Lány vagyok - gondom ez nem meglepő - szóval ebben a tudatban írj. Ha szeretnél barátkozni akkor írj privátban legyszi ^~^
Jesszus szerintem beleőrülnék :D Amúgy már nem is tudom mikor kezdődött ez a streamelős őrület.
2020. dec. 5. 00:14
22/34 anonim válasza:
En soha sem streameltem, de volt olyan, hogy egy nap kb 10-15 szor meghallgattam az adott szamot, mert annyira tetszett, es meg volt meg a "M VAN A BTS COMEBACK WAAAAAAAAAA" hangulat is. De az a nagy baj, hogy ilyen posztokat latok ilyenkor, hogy "streameljetek a zenet, hogy a fiuk orulhessenek." Na aljunk meg egy picit. Szerinem a sracok sem akarnak, hogy ejjel nappal, etlen szomjan az ujj zeneuket hallgasd. Ok a szamaikkal segiteni akarnak, nem azt, hogy meg szarabbul legyel. Es most mi a jobb meghallgatod kb 20 szor, mert tetszik, es oromet okoz. Vagy unasig hallgatod, es egyaltalan nem elvezed, es elpazarlod az ertekes idodet. Nekem az elobbi szimpibb..
2020. dec. 5. 11:10
23/34 anonim válasza:
Igen, így pont elveszik a lényege a zenének, ami az, hogy ÉLVEZD. Nem hogy rosszullétig hallgatod.
2020. dec. 5. 12:39
24/34 anonim válasza:
Na igen 22 egyetértek egyet kivéve! Srácok nem azert csináljak hogy a fanok öruljenek hanem azert mert a srácok híresek akarnak lenni sztárok idolok! Szerintem ez is tévképzet hogy azt hiszik hogy mind ezt azért csináljak hogy ismeretlen emberek oruljenek a zenész sosem lesz azert zenész mert mások miatt hanem mert ő zenész akar lenni ezzel akarja keresni a pénzt! És hírnevet akar!
De igen a stream amiket ki írnak... nagyon gáz nem csak bts hanem mindegyiknél!
“Csak streamelj” “mindenki streameljen ájulásig mert nem fogunk nyerni!”
Habár engemet még az bosszant amikor az idolok írjak ki hogy szép munka sokat dolgoztatok (a fanoknak) na most ezt inkabb fordítva kellene lennie…!
2020. dec. 5. 12:51
25/34 anonim válasza:
24: igazad van, mert hogyha a bandák nem adnának ki dalt nem lenne mit streamelni😂 Engem még az bosszant, hogy valaki ír egy kommentet, odatesz a végére egy nyamvadt emoji-t, erre mindenki lecs*szi. Meg olyat is láttam, hogy app store-n vagy a play áruházban a youtube alkalmazás alá valaki odakommentelte, hogy mi az, hogy a BTS-től elvette a nézettségeket. És ráadásul magyar volt az illető.
2020. dec. 5. 12:56
26/34 anonim válasza:
Az emoji miatt azert cseszik le az embereket, mert ha elvileg lefagyasztja a youtubeot, es akkor egy kis ideig elvesz a nezettsegbol.. De szerintem egyesek tul reagaljak..
2020. dec. 5. 13:30
27/34 anonim válasza:
Tudom, de azért na, olyan mintha vérre menne.
2020. dec. 5. 14:17
28/34 anonim válasza:
ez csak élőnél vészes mert a youtube szervere tudja kezelni... és sokszor azért pörgeti vissza a youtube mert hirtelen nem tudja feldolgozni de azaz érték fel megy rá csak 1-2 óra múlva... de itt nem is a komment a lényeg hanem hogy nézed...
de igen lényegében ez vérre megy! legalább is nekik! öltek meg már embert kevesebbért is a múltban... ami már nem annyira vicces de annál igazabb... ":S
(mármint nem a fanok hanem a közép ás újkorban az "emberek" ha lehet így hívni őket)
2020. dec. 5. 14:24
29/34 anonim válasza:
Már komolyan azt hittem, hogy a fanok megöltek valakit😂 Meg most azon ment a hiszti, hogy azt tervezték, hogy most elérik a 100 milliót egy nap alatt, de nem sikerült.
2020. dec. 5. 14:30
30/34 anonim válasza:
Hát igen az élet és a mentális-fizikai határok kozbe szóltak 😅😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!