Van itt BTS fan?
Ha igen, akkor szeretnék barátkozni meg hasonlók. 3 napja hallgatom a zenéjüket, viszont olyan sok mindent nem tudok róluk, így lenne egy csomó kérdésem is, viszont szeretnék barátkozni is, mivel a baráti körömben egy Army sincsen. Lány vagyok - gondom ez nem meglepő - szóval ebben a tudatban írj. Ha szeretnél barátkozni akkor írj privátban legyszi ^~^
Légyszi csak normális emberek írjanak😂

Igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy rossz irányba is elfordulhat ez a rajongás. Pl nem itt, hanem angol nyelvű kérdezgetős oldalakon állandóan megjelenik egy kérdés, most idézek: Van e esélyem az egyik BTS tagnál, ha 2007-ben születtem? - na ez a nem normális dolog, mert egy 13 éves KISlánnyal minek jönne össze egy híresség, aki nem is tudja hogy létezel?
Viszont nagyon sok army-nak segítettek a zenéjükkel, köztük nekem is :) Elvetemült rajongók pedig mindenhol vannak, majd kinövik.

Igen de ha megnezd utolso maga a kpop többet árt mint segít! Ha csak az eseteket nézzünk es még az a kislány volt a jobbik eset!!!
A legrosszabb ott van hogy zaklatják őket (pl hogy itt vagyok szerves viszont) de nem is a light-os verzióval hanem be lopozbak a céghez munkásnak kidva magukat ellopjak a holnijukat akar öngyilkossággal is fenyegetőzni... olyan eset is volt hogy egy házi torta a pengeket tettek az egyik bandanal mert nem tom sziv fájdalmat okozott az egyik idol annak a fannak...

14 pont hogy a rajongok nagy része nagyon fanatikus ettől még nem fognak pengét rakni a tortába de nem is élnek egészséges életet mert ekörül az idolok körül forog az életük és konkrétan egyre depressziosabbak lesznek és egy jó adag önmarcangolást és lelki sebeket fognak kapni! még mindig kpop-ról beszélünk és nem bruno mars és michael jackson-ról akiket szinte mindenki szeret rajonganak is értük segítenek is nekik de egy percre sem éri őket negatív hatás! persze a bruno mars randizhat ezek az idolok meg direkt ugy készítik el őket hogy könnyű legyen beléjük őrülni!
nézd meg az armyk felét vagy a blinkek java részét! mind frusztrált depes módos egyének! ha valaki csak egy rosszt szót is szól oppáról vagy nonáról na azt kinyírják! de hozzunk fel kevésbé híres bandákat astro gfriend itzy stray kids ikon apink lovelyz momoland... itt is ugyan azok a toxikus fanok vannak pl multkor láttam egy tweet-et hogy hogyan merik ezek az undorító youtubos srácok sztrippernek hívni az egyik idolt mert az egyik mv-ben hát... az volt ami... night klub + rud + "ribis tánc" és kb a srácok kaptak valami több száz vagy ezer rosszindulatú üzenetet asszem a gfriend-nél volt ez... és a srácok nem is rosszindualtból vagy sértésből mondták csak egyből kimondták ami történik abban az mv-ben...
és ez csak egy harmad rangú banda volt! nem is bts meg blackpink!

na igen 17 na most lehet látni hogy a bts-nek durván 35 millió kővetője van az instán de ez szerintem több fan acc.... weversen megmutatkozik a tényleges rajongok száma mert ott senkinek sincs 10 fiókja!
8 millió fan van! na most 8 millió fan fel tornázza a youtub-on a videókat átlagosan 500 millióra!!!!!!!!!
ugy hogy a youtube eléggé szigorúan nézi hogy mit számít megtekintésnek!
azaz durván 1 főre jut 62,5 videó!!! persze tény nem a 8 millió fan fogja megnézni hanem mondjunk csak a fele mert ugyan ugy az átlagos eladásaik is csak 3 millió... szóval 1 fő megnézi 125x azt a nyamvadt videót!!!
4 perc egy videó ami azt jelenti 500 percet azaz durván 8 és fél kibas zott órát tölt el csak a megnézéssel! és ezek után is bele van örülve a dalaikba!!! ja és ez csak egy szám! évente kiadnak kb 3-at!!!!!
de pl alapból már első nap megnézik 100 millióan a videójukat! azaz durván egy nap alatt azt nézik egésznap vagy amíg bírják rosszul létig!!!
én pl hallgatók 1-2 francia-spanyol latin stílusú énekest nem mondom van 1-2 személynél ahol 100 és 300+ milliós megtekintésük van és ugye itt nincs stream nincs hype! azaz tényleg ugy érték el ezt az eredményt hogy qurva jó lett a zene és nem csak azok hallgatják akik már alapból is oda voltak értük... pl itt az egyik példa
https://www.youtube.com/watch?v=FndmvPkI1Ms
(és ez a flamenco-latin zene nem a legnépszerűbb mert az egyik legnehezebb zenei műfaj ezért sem hypolják)

na igen így megy ez :"D
de ott van pé több szám is ahol 1 milliárd felett vannak ":DDDD
na itt 4 millió van vs 1 milliárd megtekintés
1 fő 250 videó... 4 perc x 250... 1000 perc ami 17 óra!!!!!!!!
képzeld el hogy durván egy hónapig egész nap ugyan azt a számot hallgatod a youtubon!!!! erre hangulatjelet sem teszek mert...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!