Zongora után gitárt vagy csellót választanátok?
@6:
"csellót szerintem a nyugdíjasokon kívül nem sokan hallgatják. Ezt nem bántásból írom"
Elhiszem, hogy nem bántásból írod. Tudatlanságból írod. Bizonyos téren még rosszabb is. Manapság pont reneszánszukat élik a hagyományos hangszerek, és hagyományos hangszerekkel történő modern zenei interpretációk. Gondoljunk csak Lindsey Stirlingre, a Piano Guysra, vagy a 2 Cellos-ra.
Igen, 2 Cellos. Gondolom, az öt és fél millió feliratkozó mind nyugdíjas :D
https://www.youtube.com/user/2CELLOSlive
Ezt a videójukat pl 188 millió nyugdíjas nézte meg:
Én csellot ajánlom! Igen, metálra.
10. Éve csellozom. Imádok elkalandozni nem klasszikus zene irányába, bármilyen metál dallamra improvizálás, és ezt átültetni külön felé irányzatnak...
A cselló önmagában szép hangszer, és nagyon sokszínű.
A tavalyi évben összeraktam ketkezuleg egy elektromos csellot azon viszont úgy ellehet kalandozni különböző irányokba...
Az összes válasz téves. Legmenőbb dolog a tudás.
Játszottam mindenféle zenekarban, formációban. Olyan is volt, hogy kamarazenekarral rock-ot. Nem a szólógitáros vitte a legnagyobb ovációt, hanem a csellista.
19
Én is erre próbáltam utalgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!