Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen lett ez a zenénk?(Trap)

Milyen lett ez a zenénk?(Trap)

2020. okt. 19. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

Gondolom ti csináltátok egyedűl, így nézve minőségi munka. Az autotune-t sem vittétek túlzásba. Csak a tekeredést a városba.

Meg hanyagoljátok az ehhez hasonló sorokat: "megbasszuk a csajodat" mert Nagyon elcsépelt és túl konkrét ilyen formában.

Próbáljatok pl. Ilyet:

A csaj akit tegnap két k-ért a moziba vittél

Ma megállás nélkül ingyért az ajkával a f*szomhoz ér

Amugy feelinges szám bár én nem rajongok a trapert meg az ilyen "lazulunk meg fuvezünk" stílusú dalokért.

Kövire hozzatok egy emocionális zenét, várom! 🍻

2020. okt. 19. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
15%
Egy kérdés: ki a kedvenc rapperetek?
2020. okt. 19. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
32%

ÖÖööööööö. Nem az én stílusom, de első hallásra oké. Nem egy sláger zene, de valakiknek biztos bejön.

Lehet, hogy csak én vagyok süket, de egy csomóhelyen nem értem a szöveget. Erre azért figyeljetek!

Úgy gondolom egy zenében fontos a szöveg, főleg nálam akkor ha magyar zenéről van szó, és akkor ha nem pörgős!

2020. okt. 19. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
cringe
2020. okt. 24. 23:35
 5/5 anonim válasza:
Nagyon gagyi!
2021. ápr. 27. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!