Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki hallott már az új lány...

Ki hallott már az új lány bandáról?(Black Swan)

Figyelt kérdés
Van benne egy fekete lány is, de ez fura mert én úgy tudtam eddig hogy csak koreaiak vannak benne , meg Ázsia emberek, de úgy látszik megtört a jég és mehet bárki bárhonnan ha már van egy fekete lány a csapatba.

2020. okt. 19. 18:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

#5: "Sosem fogják magukénak érzeni, ezt el kell fogadni, hogy így van. Innen Európából, vagy Amerikából sosem fogjuk megérteni ezt."

Hát szerintem pedig nagyon is jól megértjük ezt, mert magyar szemmel sem magyar az, aki nem fehér ember. Szerinted itthon mégis hány ember tartja magyarnak Fekete Pákót meg a hozzá hasonlókat? Azért, mert valaki megtanul magyarul és a magyar médiában szerepel még nem lesz magyar! Ugyanígy nem lesz koreai egyik fehér vagy fekete ember sem, aki elmegy Koreába, megtanulja a nyelvet, és ott bohóckodik a tévében, mint itt nekünk Pákó. Pákó sem lesz soha magyar ember, és ez a fekete k-pop idol csaj sem lesz soha koreai ember!

2020. okt. 23. 13:47
 22/25 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már Fekete Pákót, miért kell mindig őt felhozni? Ez a lány hiába fekete, ugyanúgy végigment a gyakornoki rendszeren, mint a többiek, tehetséges is, és ha a koreaiak nem utálják, nektek miért kell? Magyarországon is vannak/voltak ázsiai énekesek, pl Hien, és elég sokan szeretik.
2020. okt. 23. 14:44
 23/25 anonim ***** válasza:
Egyébként 21-esnek igaza van. Egy fekete sosem lesz koreai, kínai, vagy japán, ezt fogadjuk mér el. Ha te kimész Kínába és ott élsz évekig aztán visszajössz, szted ki fog kínainak nevezni? Ugye, hogy senki? Gondolkodjunk kicsit. Ázsia nem Amerika, és sosem lesz az. Amerika úgy keletkezett, úgy alakult kii, hogy különböző emberek csinálták, de Ázsia nem.
2020. okt. 26. 21:01
 24/25 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nem lesz koreai a lány, de nem is az a “célja” vagy hogy mondjam. Sok külföldi idol van, ők sem mondják, hogy ők koreaiak lennének. (Amúgyis ő afrikai.)
2020. okt. 27. 11:21
 25/25 anonim ***** válasza:
Hyeme kilépett...
2020. nov. 22. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!