Ki hallott már az új lány bandáról?(Black Swan)
Figyelt kérdés
Van benne egy fekete lány is, de ez fura mert én úgy tudtam eddig hogy csak koreaiak vannak benne , meg Ázsia emberek, de úgy látszik megtört a jég és mehet bárki bárhonnan ha már van egy fekete lány a csapatba.2020. okt. 19. 18:01
11/25 anonim 

válasza:

De amúgy szerintem nem azért szekálták, mert félig fehér, hanem mert annak is néz ki (pl számomra nincs benne semmi ázsiaias).
12/25 anonim 

válasza:

Igen lehet, hogy azert. A fekete csajban mennyi ázsaias van?
13/25 anonim 

válasza:

bocsi nem ketelkedem abban amit láttál, azért írtam a "törölték" verziót, mashogy nem áll össze.
14/25 anonim 

válasza:

Szerintem tökre passzolna a koreai szépségideálokhoz, mert magas (170 feletti)+nagyon szép az arca de hát a bőre az már egy más kérdés.
15/25 anonim 

válasza:

De amúgy szoktak ilyen random fórumokon törölni ilyeneket? Bár tény, elég kicsi cég, szóval lehet a koreaiak nem is tudnak erről a csoportról.
16/25 anonim 

válasza:

Amúgy kicsit keresgéltem és találtam valamit. Elvileg (nem biztos de lehet), hogy a lány lájkolt egy olyan posztot twitteren, ami a koreaiakat rasszistáknak mondja.
17/25 anonim 

válasza:

na akkor meg is lesz az ok amiért ki fogják kezdeni
Ez egy buta lépés vol tőle. Kezdem komolyan sajnálni.
Amúgy meg miért érte egyet azzal h a koresiak rasszisták ha pozitívan vélekednek róla?
Amúgy a koresi szépségideál:
Magas, széparcú, fehérbőrű és vékony. Jah és cuki.
Egy fekete nő lehet szép, lehet bombázó alakja de ázsiai szemmel sosem lesz cuki. Sőt azt is kétségbe vonom, hogy ők szépnek tartanák az arcát
18/25 anonim 

válasza:

És pont youtube kommenteket olvastam, mikor láttam, hogy több angol dicsérő komment alá ugyanaz a felhasználó írja, hogy hazugság, nem igaz, stb. És akkor válaszolt valakinek, hogy van bizonyítéka, hogy a csaj azt mondja a Dr Music-nak (a cégének), hogy a koreaiak rasszisták. Éngondoltam, hogy ha ezt többen megtudják, akkor mindenki utálni fogja. Amúgy nem tudtam lefordítani a kommentek nagy részét, de voltak akik azt írták, hogy csinos, de az is benne lehet a pakliban, hogy nem is koreaiak csak megtanulták a nyelvet, nem tudom.
19/25 anonim 

válasza:

Bár amúgy szerintem félreértettem valamit, csak simán lájkolt egy koreaiakat rasszistának nevező posztot.
20/25 anonim 

válasza:

Ezek azok amiket sosem fogunk tudni 100%-osan. De azt tudjuk, hogy mi számít Koreában szépnek és ebbe ő pont nem illik bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!