Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ismerem jobban?

Miért ismerem jobban?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, tehát elég fiatal, még is jobban fújom kívülről a régebbi zenéket, amik nem anyukáink, hanem nagyanyáink idejébe voltak..

Ha elmegyek egy buliba, a barátaim éneklik a 2004-2015-ig terjedő mayar zenéket pl, és én is ismerem őket, de nem tudnám elénekelni..

1 hete elkezdtem régi filmeket nézni, és a dirty dancing zenéjét énekeltem, mintha mindig is ismertem volna, pedig nyakam rá hogy életemben először hallottam..És ez így van 10-9 esetben.

Tudom hogy régiek, így elég elterjedtek hozzá hogy ismerjem, de nagyszüleim nincsenek, idős ismerőseim se, akik meghallgattatták volna velem, tehát okom nincs ismerni őket, még is akármelyik régi számot eléneklem...Mutattam anyának, hogy nézd, ez a te idődből származik..Meghökkent, majd azt mondta..Nem ismerem, ez biztos régebbi vagy 30 évvel...És én ismerem..De honnan? Mert nem csak 1-2 zenét..És onnan tudom hogy régi filmeket nézek 1 hete, tehát új a dolog.

De amik szólnak a rádióba, és magyar zenék, azokat bezzeg nem bírom megjegyezni 200 hallás után se...

2020. szept. 29. 22:40
 1/1 A kérdező kommentje:
Lehet még is hallottam rádióba őket...de angol..és akkor is, nem tűnt fel hogy annyiszor hallgattam hogy meg is jegyezzem..amikor a magyar dalok se mennek kívülről
2020. szept. 29. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!