Több helyen azt olvastam,hogy a skinek utálják a punkokat,de nem értem,miért.Punkként nem szívesen találkoznék skinekkel,nem szeretném megveretni magam.
magyar vagyok ja. Kitérdekel hogy nemtudok írni . És és ha azér írom y-al az anarchiát mer angolul ugyvan hogy anarcy. És ha teis lennél néha az utcán beszélgetnél a csövesekkel meg ijenekkel teis többet tudnál a világrol . És a legtöb hajléktalan meg kukás meg hippi anarchysta. És elitéljük a nácizmust .
Aki magyar az magyar és nem náci . Hogymegy össze nagymagyarország a nácizmussal ? SEHOGY ! Csak sok a tudatlan
2010. aug. 15. 09:26
42/51 anonim válasza:
A nemzetiszocializmus nem sovinizmus, nem feltétlenül országfüggő. Nekünk is volt, tudod, a hungarizmus... Jó, ha van összetartás a különböző országok GERINCCEL rendelkező, gój fehéremberei között. Az anarchista angolul anarchist, szóval... Te beszélsz tudatlanságról, amikor csak a "csövesek" állnak szóba veled? Akik szétitták az agyukat... Olyan vergődik tudatlanságról, aki nem TUD írni- ez valami vicc? Még egy dolog... Ismersz engem személyesen? Miből gondolod, hogy nem szoktam kimenni az utcára? Ha már így küldözgetsz engem, akkor én is ajánlok neked valamit. Először is: nyelvtankönyv, vagy helyesírási szótár. Másodszor: KONCERT. De nem "Fejbőr" meg "Magicseri", nézz utána pl. az Archívumnak! Ha pesti vagy, akkor mákod van, maj' minden hétvégén van egy bulijuk. :-D Na, ha ott aztán keresheted a gyilkos-háborúzós katonaruhába bújt hippijeidet! Hülyegyerek!
2010. aug. 15. 10:49
43/51 anonim válasza:
az hogy ns vagy jovan tedógod. De ojan hogy náci skinhead meg náci punk nincsen . Valaki vagy náci vagy skinhead. Vagy náci vagy punk .
2010. aug. 15. 13:18
44/51 anonim válasza:
hát
én úgyvagyok ezzel a dologgal h nemgáz ha punk vagy
de ne gyere oda hozzánk....
A magyarországi punkok sztem nagyrészben komcsik
egy csepp közük nincs pl a londoni punkokhoz...
2010. nov. 25. 21:59
45/51 anonim válasza:
A divatok, szubkultúrák közötti ellentétek kezdettől fogva léteznek. Van ahol erősebbek, van ahol alig észrevehetőek. Az egyik legnagyobb ellentét a punkok és a skinheadek között van. Sajnos a fiatalok egyre kevésbé értik ennek az okát. Sokan azt hiszik "csak" politikai, nézet beli ellentétek vannak, sajnos őket ki kell ábrándítanom. A kopaszok és a tarajosok közt sokkal nagyobb az ellentét, az életmód beli különbség, amíg a skinhead dolgozik (vagy szeretne) addig a punk kerüli a munkát, amíg a skin hétvégén összejön a bajtársaival és ekkor felönt a garatra (kivéve streight edge) addig a punk napi szinten piál, drogozik, a skin okkal verekszik, a punk a balhé kedvéért csinálja a fesztivál (anarchiát), amíg a kopasz tiszta ruhában jár addig a punknál ez nem mérvadó, a skin tiszteli a nemzettársait, a punk leszar mindenkit. Persze vannak kivételek, de az már nem punk és nem skin, hanem divatmajom aki úgy öltözik.
2011. márc. 8. 18:02
46/51 anonim válasza:
Tudom, hogy kicsit régi a kérdés, de felb.szott amit itt néhány idióta skin összehordott! 1. ok, a skinhead dolgozik, de miért? Azért, hogy terror legyen meg elnyomás meg népirtás meg fasizmus! Azért inkább ne dolgozzon ba+... ezzel szemben egy punk szabadságot akar meg egyenlőséget ami csak egy anarchiában lehet 100%os! Nincs szükség az államra!!! Pont a szabadság része, hogy egy punk elveti a társadalmi értékeket, mert egy ember lehet értékes ember piszkos ruhában is! Nem azt kéne nézni!
A csöveseket meg nem kell lenézni 100x akkora élettapasztalatuk van mint egy skinnek aki leborotválja a fejét mert most neonácinak lenni menő... közben fingja nincs arról mit beszél...
Az NS Punk meg egy baromság, egy divatmajomság, olyan mintha valaki azt mondaná, hogy liberális náci!
B.zd de felb.sztam az agyam mindenki azt gondol amit akar de a punkokról nem kéne hülyeséget írni ok?
2011. ápr. 28. 01:36
47/51 skins válasza:
Együtt kezdtük de míg mi szélső JOBB ti szélső balosok lettetek a politikai egyet nem értés miatt nem bírjuk egymást + egymást szidjuk a zenéinkben :D
2011. júl. 12. 00:26
48/51 anonim válasza:
Ennyi hülyeséget 1kérdésnél.Elösszöris:arról beszéltek ti tudatlan newpunkok, hogy a régi punkok anarchiát hírdettek,ebben az értelemben ez hülyeség.Ők nem kollektív,hanem SZEMÉLYES anarchiát hírdettek(szóval rájuk személyesen nem vonatkoznak a szabályok.)ebből lett a no rules!-felkiáltás.Nem mondom hogy a skinek eredetileg rasszisták/NS ek lettek volna,de magyarországra már így jutott el,és ettöl miért lennének ők kevésbé hiteles skinheadek mint a redek vagy sharpok?!Ez a két szubkultúra nemkötődik politikai nézethez,így egyéni gondolkodáson múlik,hogy ki mit skandál...Csak ennyit akartam mondani.
1 Oldschool punk az értelmesebb és igényesebb fajtából.
2012. szept. 11. 12:33
49/51 anonim válasza:
nekem az oltozkodesen az Punk de akkora NS vagyok h nemigaz...mindenkit egy forman szeretek....elfoldelve a kert vegeben...:DDD ehhez az is hozza jarult h alatanosba csordaba jottek az eros felsosok ram (egyedul ram) es kukaba dobtak meg fahoz kotottek elvittek a cuccaim ok nelkul...
2015. febr. 3. 21:55
50/51 anonim válasza:
Sok tudatlan 1, Aki magyar az lehet náczi mert adolf segitett nekünk orszáogat vissza adni és németbol hozta be Szállasi hungarizmus magyar nácizmust csak más eszmével és mi az h nincs Skinhead náczi TUDATLAN FASSZOK
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!