Skinhead - Punk viszony?
..Na, még egy utolsót: az NS-punkok általában "összehallgatják" az NS-t a punkkal. Párosítják a Rózsaszín Pitbullt az Archívummal (de semmiképp a Kárpátiával, ert az már nem NS-punk, hanem ideológiai fogalmazásgátlott rocker ;-D)., a Skrewdrivert az Exploiteddel (vagy hogy kell írni).
Sokan viszont nem hisznek a létezésükben
Nekem volt egy balhém még suliév közben egy NS-punkos rajzzal: egyik osztálytársamnak volt egy punk-figurája rajzolva, lemásoltam, "felraktam" a jobb kezét. Órán elkészültem vele. Mivel nem is az év közben volt, hanem a vége fele, nagyon lazák voltunk az órákon. A tanár biztos nem veszi észre, ha megmutatom a "készterméket" az osztálytársnak. A többi osztálytársam viszont "kiárult" és az óra hátralevő részében hallgathattam a tanár vergődését (habzó szájjal, kidülledt szemmel való mocskolódás... ezt nem lehet másnak nevezni, csak vergődésnek... ha olvassa az oldalt, akkor engem ki fog belezni szeptemberben, de nem fog érdekelni, én megyek a Valhallába, ő meg a sittre, de nyugodtan lehajolhat a szappanért, nem bántaná senki...), hogy lehetne annyi eszem, hogy felfogjam, hogy soha nem lesz olyan, hogy NS-punk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!