Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Skinhead - Punk viszony?

Skinhead - Punk viszony?

Figyelt kérdés
Több helyen azt olvastam,hogy a skinek utálják a punkokat,de nem értem,miért.Punkként nem szívesen találkoznék skinekkel,nem szeretném megveretni magam.
2010. aug. 7. 18:19
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
Azért, amiért a punkok többsége gyűlöl minket. De még talán a "saját fajtájukat" (NS-punkok) is gyűlölnék (na, velük pl. nincs gondom)... A fönn említett idióta "skinheadek" (SHARPOK, redskinek) viszont szeretik a punkokat (IS). -Meg a drogosokat, a majomként viselkedő negrókat, igénytelen romákat is.
2010. aug. 7. 19:11
 12/51 A kérdező kommentje:
Én nem utálom a skineket,a cigányokat viszont igen.De a punk zenét szeretem.
2010. aug. 7. 19:15
 13/51 anonim ***** válasza:
...És még talán azért is, mert a punkok többsége igénytelen, tarhálós senkiházi (bár ahol én tanulok, ott nem csak a punkok olyanok, hanem a "civilek" is. Általánosítanak. Van néhány normális NS-skinhead (a félreértések elkerülése végett NS-skinhead és nem skinhead... Még idejönnének a SHARPikák leoltani. XD), akikkel még lehet emberi nyelven kommunikálni, ők talán már rendelkeznek azzal a képességgel, hogy meglássák a különbséget a normális, nem bunkó, értelmes kommunikációra képes, talán még egy kicsit nemzetiérzelmű punkok és a gyűlöljünk minden nácit, mert az a divat, köpjük le a rendőrt akkor is, ha a náci protézisét feszegeti ki épp a seggünkből- hozzáállású divatpunkok között. Az NS-skinheadek között is sok divatmajom van sajnos, akik váá, mocskos punkok!, de értelmes mondat összerakására (a Nyírjuk ki az összes cigányt! és az Irány Auschwitz! kivételével) nem képesek.
2010. aug. 7. 19:21
 14/51 A kérdező kommentje:
Én szeretem a hazámat,régen nemzeti rockot hallgattam.Mostanában punkot,az öltözködésem is változott,de nem utálom a skineket.Remélem nem találkozok kötekedős fajtával ;p
2010. aug. 7. 19:23
 15/51 anonim ***** válasza:
Na! Akkor te követed a normális irányvonalat... A '80-as években a punkok és a skinheadek össze voltak nőve. Ugyanúgy ki volt a tökük a rendszerrel és a söpredékkel (cigányok), a zenéjük is hasonló volt. A CPG nevű punkzenekart Cigánypusztító Galery-nek is "csúfolták". Csak valamiért megváltozott pár dolog, jött ez a sztálinéltetős, később ráfogjuk, hogy csak polgárpukkasztós-"Minden skinhead ostoba! (részlet a magukat punknak nevező Hétköznapi Csalódások Ostoba c dalából)" nézet.
2010. aug. 7. 19:27
 16/51 A kérdező kommentje:
Ismerem a hétköznapi csalódásokat.Egyáltalán nem értek egyet a nézeteikkel,de a zenéjük nem rossz.NS punk lennék ? :)
2010. aug. 7. 19:28
 17/51 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sok NS érdekesen nézne rám, de valamit megsúgok: a Viktor tetszett tőlük. Rühellem Orbánt, a narancsot és a Fingszagú Deviánsok Szövetségét. De mondjuk a Rudolf Hess már bántó. Zeneileg sem rosszak, de akkor inkább CPG, 88-as csoport, Tekintetes Úr (utóbbiak pofánvágnák a sorstalan Kertészt és a holokamu-biznisztől is herótjuk van, úgyhogy nem rossz gyerekek...).
2010. aug. 7. 19:33
 18/51 A kérdező kommentje:
Nem nagyon vagyok jártas a témában,nem rég vagyok punk,rocker voltam.Voltam tegnapelőtt Aurora koncerten,ott skinek is pogóztak,felsegítették a punkokat ugyanúgy,pacsi,minden.Ők a normálisabb fajtából valók ezek szerint.
2010. aug. 7. 19:36
 19/51 anonim ***** válasza:

..Na, még egy utolsót: az NS-punkok általában "összehallgatják" az NS-t a punkkal. Párosítják a Rózsaszín Pitbullt az Archívummal (de semmiképp a Kárpátiával, ert az már nem NS-punk, hanem ideológiai fogalmazásgátlott rocker ;-D)., a Skrewdrivert az Exploiteddel (vagy hogy kell írni).

Sokan viszont nem hisznek a létezésükben

Nekem volt egy balhém még suliév közben egy NS-punkos rajzzal: egyik osztálytársamnak volt egy punk-figurája rajzolva, lemásoltam, "felraktam" a jobb kezét. Órán elkészültem vele. Mivel nem is az év közben volt, hanem a vége fele, nagyon lazák voltunk az órákon. A tanár biztos nem veszi észre, ha megmutatom a "készterméket" az osztálytársnak. A többi osztálytársam viszont "kiárult" és az óra hátralevő részében hallgathattam a tanár vergődését (habzó szájjal, kidülledt szemmel való mocskolódás... ezt nem lehet másnak nevezni, csak vergődésnek... ha olvassa az oldalt, akkor engem ki fog belezni szeptemberben, de nem fog érdekelni, én megyek a Valhallába, ő meg a sittre, de nyugodtan lehajolhat a szappanért, nem bántaná senki...), hogy lehetne annyi eszem, hogy felfogjam, hogy soha nem lesz olyan, hogy NS-punk.

2010. aug. 7. 19:43
 20/51 anonim ***** válasza:
Vagy normálisabbak, vagy SHARP-s.eggfejek. ;-) Bár ha pogóztak, akkor az előbbi... XD
2010. aug. 7. 19:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!