Honnan tudom, hogy valójában jól éneklek, vagy csak azt hiszem magamról?
Figyelt kérdés
Mások előtt nem nagyon szoktam énekelni, mert szégyenlős vagyok, attól félek, hogy kiderül, mégse éneklek olyan jól, mint azt elhiszem magamról. Fel szoktam venni ahogy énekelek, akkor nem rossz, de nem tudom, hogy tényleg jól csinálom.2020. szept. 18. 13:46
1/5 anonim 

válasza:

Küldj el egy felvételt és megmondom :)
Másfél évtizede foglalkozom zenével - nem csak hobbiszinten.
2/5 anonim 

válasza:

Magadnak nem tudod megmondani. Mutass egy felvételt és megmondom. A párom rendszeresen fellép, meg tudom mondani, hogy jó vagy nem.
3/5 anonim 

válasza:

Nekem is küldheted, foglalkozok énekelfelvétellel is, így ha másban nem, abban tudok segíteni, hogyan szólaljon meg a felvétel, és hogyan kell "elrontani", hogy az összkép perfekt legyen.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Viszont csak kb hétfőn tudom küldeni.
2020. szept. 19. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!