DJ-k, amikor egy DJ keresztbe-kasul a kezeivel valamit a pulton matat miközben zenél- akkor mit csinál valójában? Avicii-nél különösen látszódott ez.
Miért van az egyik kezük állandóan a levegőben?
Valóban laptopról játszanak- pl a True Storyban Aviciinál látható hogy mindenhova de főleg az utolsó Ushuayai fellépésére a laptopjával metn fel a színpadra és volt egy technikai zavar ami miatt később tudott kezdeni.
Még egy kérdésem lenne azokhoz akik valóban DJ-ként dolgoznak, és komolyan veszik a szakmájukat, hozzájuk szól ez a kérdés.
Nem érzitek demotiválónak, megalázónak, hogy míg egy Avicii, Martin Garrix- alig 22 éves kis tak.nyok 4-500 ezer dollárt kapnak egy buliért, topmodell szeretőik vannak, magánrepülő, 10 millió dolláros házakban élnek, addig más DJ pár száz ezer forintért dolgoznak és örülnek hogy van munkájuk.
Nem megalázó ez..?
Megéri ma DJ-nek lenni?
Persze nem Zedd, Martin Garrix, Avicii magasságokra gondolok...
Az egy másik világ látom az instán.
Oh, én nem vagyok és nem is leszek DJ.
Az egészbe azért mélyedtem bele mert egy holland barátnőm az 'utazó szeretője" lett egy világhíres DJ-nek...
Magánrepülő, méregdrága pezsgő Chanel táskák, Cartier karkotó tudod...
Felszedett valakit külföldön.
19 éves nagyon csinos, nagy cicik..
A másik apropó Avicii tragikus halála.
Azt én is sejtem hogy az kell ami a piacon eladható kvázi tehetség, fiatalság, és egy másik ország állampolgára...
Senki nem fog egy magyart befutattani.
Az meg hogy jó a szám, az nagyon szubjektív.
Attól, hogy ha 500 millió ember mondja rá hogy jó.
Pl Martin Garrix Animal-ja sz jó xar.
De eladható szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!