Miért ciki a fiatalok körében ha valaki Ákost hallgat?
Figyelt kérdés
Egyik haverom nagyon szereti és ezért megvetik a többiek akik csak tuc-tuc zenéket hallgatnak. Pedig szerintem sokkal igényesebb mint az a zenének nem nevezhető izé.2010. aug. 6. 21:27
1/6 anonim válasza:
azért mert ők sp-re és justin bieberre izgulnak
2/6 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, mi szoktunk hallgatni Michael Jacksont, Depeche Mode-ot, Ákost, Bikinit, stb.-t, szerintem nincs vele semmi baj, sokkal igényesebb valóban, mint a zenének nem nevezhető "tuc-tuc" sémára épülő valami.
3/6 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem Ákost. Van pár barátom, aki szintén kedveli, de a többség nem. Sokan már attól rosszul vannak, ha magyar zene szól valami nyilvános helyen.
Szerintem inkább ezerszer Ákos, Magna Cum Laude, Quimby, Kispál és a Borz vagy Kiscsillag, mint SP vagy Justin Bieber és társaik.
4/6 anonim válasza:
Én odavagyok Ákosért, de nincs egyetlen egy velem egykorú, aki szeretné. Pedig ő tényleg jól zenél.
Felteszem azért, mert nem tipikus divatcucc.
15/L
5/6 anonim válasza:
Azért, mert minden "ciki", ami nem mai zene. Ákos valóban művész, ő írja a számait, verseket adott ki, gondolkodásra ösztönző szövegei vannak. Ezt nem mindenki szereti. Van, aki a könnyen emészthető, egynári slágereket komálja, de Ákos kivételes tehetség. Én is nagyon szeretem, mégsincs velem egykorú, aki szeretné. Cikinek tartják az én zenei ízlésemet, de hidegen hagy, hogy mit gondolnak.
6/6 anonim válasza:
En is imadom Akos zenejet es rohadtul leszarom mas velemenyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!