Ki a kedvenc rock zenekarotok?
80 ?
He ? :D
(Amúgy Sakk-matt, Tűzkerék ^^ mind2nél Radics a gitáros, nekem megunhatatlan!)
Igazad van 82 xD
Mind a 2ről vannak szaftos sztorik, illetve mind a 2 egy tehetségtelen senki :DDD
A Deep Purple a legnagyobb bandaaa! :D
A többinek : Egyszerűen senkik vagytok !!!
Mindenkinek más az ízlése. Valakinek ők jönnek be, valakinek nem. Van olyan zenei stílus, amihez nagy tehetség kell, van, amelyikhez nem. Én nem értek a zenéhez, szóval nem tudom megmondani, hogy az ő zenéikhez mekkora tehetség kell, de az ő zenéik nekem pl. nem a stílusom. De ettől még nem szólom le sem őket, sem azokat, akiknek ők jönnek be. És az, hogy vannak-e róluk "szaftos sztorik", az még nem befolyásolja, hogy milyen zenéket csinálnak.
Az jó, hogy legalább te nem állsz be a "sorba" hogy leszólod őket...
Komolyan! :D gratulálok :D
Az meg, h a szaftos sztorik nem befolyásolják a zenéjüket, igaz.
Jimmy Page is összejött egy kiscsajjal, de ettől függetlenül mindig jobb zenét csinált a Led Zepp, mint Jackson :D xD
De Page legalább nem csinált ebből rendszert xD Nem úgy mint "Dzsekó" hogy minden este kisfiúkkal(!!) fekszik le aludni xD
Az meg, h mindenkinek más ízlése van...így van, pontosan!
A fű meg zöld, a víz meg nedves! :D
"Nem rosszból" :D
Te egymagadban vagy a kedvenc zenekarod.
Milyen hangszere(ke)n játszol ?
Mi a kedvenc zenéd magadtól ?
Én szívesen meghallgatnám ;) :D
Frankón!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!