Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan Blink akinek nem...

Van olyan Blink akinek nem tetszik az új BP szám?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik Blinknek tartják magukat de megsem szimpatizálnak az Ice Cream-el.

Persze szívesen várom mindenki válaszát.

2020. aug. 30. 23:51
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Az egyik h az nem vélemény kérdése, h mi káros a társadalomra és a gyerekek számára. A másik pedig h mondtam, hallgasd ha akarod, ha neked tetszik. Ebben mi olyan van h nem fogadom el a másik véleményét. Ha arról állsz le vitázni, hogy jó-e hogy orális szexről énekelnek, arra persze h azt mondom, h az nem jó. De sosem mondtam, hogy ne hallgasd ha szeretnéd. Én nem hallgatom, mert nem támogatom ezt. Ennyi. Ebben mi olyan nehéz felfogni.

Jah és még annyit, hogy igen szeretem a Blackpinket, szerintem rengeteg jó számuk van, de ez nem azt jelenti, hogy meghajolok előttük azét mert egyedül el tudnak menni szarni. Már bocsi. Teljesen természetes dolog h egy előadó művész készül a számaira és megtanulja a szöveget. Nehogy már ebbe mérjük az értéket, mert akkor mindegyik egyformán jó lenne. Szerintem az, hogy milyen számaik vannak az sokkal inkább számít, és sokkal inkább fontos. De te tudod, ha ennyitől hasra esel, hogy megtanulják a szöveget, akkor komoly bajok vannak. Képzeld én is megtudnám tanulni. Akkor most lehet engem is isteníteni. Isten barmai.

2021. jún. 12. 18:33
 42/44 anonim ***** válasza:

Félre érted amit írtam. Nem mondtam hogy hasra kell előttük esni. Arra céloztam hogy nem kéne semmibe venni az énekeseket és úgy tenni mintha nekik nem lenne nehéz munkájuk vagy úgy tenni mintha nekik nem kéne semmit csinálni. Te gondolom még nem tapasztaltad milyen amikor semmibe vesznek téged vagy akár a munkádat úgyhogy könnyen beszélsz.

Hidd el én se esek hasra rajongok vakon a Blackpinkért.

Arra hogy azt állítod hogy orális sz.xről énekelnek..inkább már bele se merek szólni.

Remélem azért tudod hogy nekik sincsen egy tökéletes életük ahol nem várnak el semmit és csak annyi a dolguk hogy énekeljenek.

2021. jún. 13. 10:40
 43/44 A kérdező kommentje:

Igen értem én, hogy miről beszélsz, de számomra a zenéből a zene a lényeg. Mivel a Blackpinken kívül még elég sokan járják ugyanezt az utat, hogy nincs kömnnyű dolguk. Kb az összes előadó aki azene szakmában mozog ugyanezen esik át. Így nem ez alapján ítélek meg egy zenészt vagy zenét. Egész egyszerűen erről van szó. Pontosan tudom, hogy mennyire van nehéz dolguk, épp ezért én pl nem is csinálnám, de valahol ők vállalták szóval.

Mindegy a lényeg h nálam nem szempont, hogy mennyit dolgoznak mert a világon nagyon nagyon sokan dolgoznak keményen rajtuk kívül is. Persze le a kalappal előttük, meg mindenki előtt aki egyáltalán alkot vmit, de a lényeg h nem ez alapján különböztetem őket meg.

A szövegről pedig annyit, hogy elképzelhető az is, hogy valóban a fagyiról énekelnek, viszont akkor elég kis bugyuta gondolat felnőtt nő létükre a fagyiról írni egy számot. Ettől függetlenül lehetséges, h így van. De azért elég kétértelmű a szöveg, és nekem inkább nem a fagyi jut eszembe a nyalifaliról.

2021. jún. 13. 10:53
 44/44 anonim ***** válasza:
Mindenki úgy értelmezi ahogy akarja. Inkább már hagyjuk. Nem kell ezen veszekedneketek
2021. jún. 13. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!