Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan Blink akinek nem...

Van olyan Blink akinek nem tetszik az új BP szám?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik Blinknek tartják magukat de megsem szimpatizálnak az Ice Cream-el.

Persze szívesen várom mindenki válaszát.

2020. aug. 30. 23:51
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Pontosan melyik részre is gondolsz most?
2021. máj. 20. 16:47
 12/44 A kérdező kommentje:
Nem értem a kérdésed. Tudsz angolul? Ha igen akkor olvasd el a szövegét. Ha nem akkor fordítsd le. Jah és mellé használd a fantáziád és vonakoztass el a fagyitól picit. Mindjárt össze fog állni a kép.
2021. máj. 20. 17:42
 13/44 anonim ***** válasza:
46%
Miért ne a fagyira gondolnának?
2021. máj. 23. 16:15
 14/44 A kérdező kommentje:

aranyos, hogy ilyen naív vagy :)

Nem tudom mennyi idős vagy, de élj akkor abban a hitben, hogy a fagyiról szól XD

2021. máj. 23. 22:39
 15/44 anonim ***** válasza:
70%
13. Miért énekelnének a felnőtt nők a fagyiról?
2021. máj. 23. 22:46
 16/44 A kérdező kommentje:

Na igen, #15-nek igaza van. Ha ez valóban a fagyiról szól, akkor nagyon gyerekes, ha meg nem akkor meg gáz. Ebből ígysem úgysem jönnek ki jól XD

Nem tudom miért nem lehet elfogadni, hogy ez blama lett:) Van ilyen, ettől még lehet a többi számuk jó, sőt egy kifejezetten jó együttesről beszélünk. Akik ez esetben összehoztak egy szar számot (illetve a YG hozta össze), ami abszolút kétértelmű, mert vagy nagyon gyerekes vagy pedig ízléstelen, nem beszélve a koncepcióról, ami abszolút nem illik a Blackpinkhez. A cute konszeptet hagyjuk meg annak akinek való. Van akiknek ez jól áll, a Blackpinknek nem.

2021. máj. 23. 23:12
 17/44 A kérdező kommentje:
Az pedig valóban igaz, ahogy ezt mások is leírták, hogy külföldön kisebb negatívumot kapott a szám. Bár erre is szerintem megvan a magyarázat. Az pedig nem más, hogy sokszor külföldön tök egyszerűek a dalszövegek míg nálunk sokkal bonyolultabbak, ezért mi mögé látunk a szövegnek, nem úgy mint mondjuk az amcsik, akik (mint itt is egyesek) valóban azt hiszik, hogy a fagyiról énekelnek. Ha nekem is annyi eszem lenne, mint egy átlag amcsinak akkor lehet énse jönnék rá, hogy itt valami nem okés xd
2021. máj. 23. 23:16
 18/44 anonim ***** válasza:
32%

És akkor mi van ha nem a fagyiról énekelnek? Ebből nem kell nagy ügyet keríteni

Hallgass mást ha nem tetszik. Ennyi

2021. máj. 27. 17:53
 19/44 A kérdező kommentje:

Azért azzal tisztában vagy h a rajongók jórésze még kiskorú? Ez nem olyan h halgass mást. Azért elég nagy felelőtlenség ilyesmiről énekelni, amikor tudják, h a rajongóik egy jelentős része még gyerek. Nem mindent lehet így elintézni, h halgass mást ha nem tetszik.

De ha neked ez okés, akkor az elég baj.

Mondjuk ez nem a Blackpink felelőtlensége, hanem a cégé.

2021. máj. 27. 21:29
 20/44 anonim ***** válasza:
44%

Eddig azért nem szerettétek ezt a zenét, mert sz*r volt, most meg azért nem, mert a szövege nem gyerekbarát.

Én nem hinném, hogy egy gyerek aki 14-13 éven alul van felfogja, hogy miről is szól. És, ha esetleg egy pl. 10 éves valahogy rájönne esetleg az internet segítségével, hirtelen arra ösztönözné őt, hogy menjen és hajtsa végre ezeket a cselekedeteket?

A zene iparban mindig is voltak és lesznek zenék amik nem megfelelőek a kiskorúak számára. De most azért ne írjanak ilyen zenéket, mert jaj szegény gyerek meghallgassa és most vége a gyerekkorának? Hagyjuk már ezt a dumát, azt, hogy a gyerekek mit hallgatnak az senki felelőssége, csak a szülőé.

2021. máj. 28. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!