Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Majka a "Mesztelen" c. szerelm...

Majka a "Mesztelen" c. szerelmes számot Horváth Tamásnak énekli ? Ez valami coming out féle ?

Figyelt kérdés

Ahogy nézem a klippet, közben hallgatom a zenét...tejlesen olyan a feelingje.

Énekli a Majka, hogy én még most is kívánlak, meg hasonlók, és erre a Horváth Tamást mutatják.

Nagyon gyanús a szövegkörnyezet, meg a kép összevágások, meg az a dolog, hogy 2 férfi énekli, hogy mesztelen állok előtted, most is kívánlak, nézz a szemembe, te vagy az életem része stb...

És végülis az egésznek olyan az szaga, mintha egymásnak énekelnék.

Nagyon furcsa, és félreérthető.

2 féri egymásnak szerelmet vall.

Más is észre vette ?

2020. aug. 23. 21:31
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy miért fáj az egyeseknek, ha egy heteró ember kiáll a meleg emberek mellett, és szeretné, ha ők is teljes életet tudnának élni, minden negatív címke (ami sajnos kikerülhetetlen) és rosszalló tekintetek nélkül...

Az máris troll vagy b.zi aki elfogadó, szép kis dolog...

Pont ezért tartunk ott ahol!

Én érzem kettőjük között a kémiát, s mint ahogyan látom más is!

De üzenném nekik innét, hogy ti is trollok vagytok, csak hogy tudjátok, mert a #20as hozzászóló ezt gondolja!

De szerintem lepereg rólunk ez a címke ;)

Love is Love, ennyike...

2020. szept. 20. 00:32
 22/43 anonim ***** válasza:
28%
Arra értettem a "troll" jelzőt, hogy már kezd betegessé válni az, ahogyan foglalkoztatja Önt a hírességek élete, Professzor...
2020. szept. 20. 14:47
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja! Most mi van akkor, ha melegek? Kit érdekelnek?
2020. szept. 22. 19:55
 24/43 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező ,

én erről nem hallottam eddig remélem semmi komoly nincs!

Nem telt el sok idő szóval én látok rá esélyt , hogy ez csak valami kisebb vita lehet.

A média mindenből szenzációt csinál én nem hagy magán életet.... (Főleg egy friss párnak) Lehet a vita oka is ez vagy csak egy kisebb szerelmi cívodás

Nem kéne itt a homofób duma... Nagyon izléstelenek tartom , ilyen csúnyán elítélik és pálcát törnek a fejük felett.

Támogatni kellene őket!

Ez mindenkire vonatkozik , aki támadja a szerelmüket.

Miért jó ez fáj , hogy valaki szerelmes? Ennyire irigy vagy?

2020. szept. 23. 17:29
 25/43 anonim ***** válasza:
29%
Mondom, hogy nem érdekel, hogy melegek. Azt mondom, hogy nem kellene ennyit foglalkozni a hírességekkel.
2020. szept. 23. 19:02
 26/43 A kérdező kommentje:

Jaj, majd pont te mondod meg, hogy kinek és mennyit kell, vagy lehet foglalkoznia a hírességekkel!

Szép is lenne...

És amögé bújni, hogy aaa engem nem érdekel, hogy melegek...

Hagyjuk már, a szavaidból nem ez látszódik!

Inkább ne mondtál volna semmit, még a véleményedet sem mered vállalni, ahogyan itt tudták sokan mások, többek között ez is a te szegénységed!

Azt meg külön kösz, hogy terelgeted a témát, még egy egyszerű kérdésre sem tudsz normálisan válaszolni és veled kell, hogy húzzam az időt!

Veled aki valószínűleg a Majkát és a többi meleget sem szereti!

2020. szept. 28. 13:48
 27/43 anonim ***** válasza:
68%

25

Te tán nem velük foglalkozol? Vagy minek nyitottad meg a kérdést?

2020. szept. 28. 15:03
 28/43 A kérdező kommentje:
Így igaz!
2020. szept. 28. 15:16
 29/43 anonim ***** válasza:
82%
Mert aztán tudjátok, hogy mit gondolok, mi? Zsenik vagytok.
2020. szept. 28. 16:52
 30/43 anonim ***** válasza:
76%

29-25

Nem kéne szemétkedni!

Mindenki elmondta a véleményét... Mindenki joga van hozzá. De te viszont csak ítélkezel ,és ítélkezel... Nem gondold, hogy veled van probléma?

Szerintem kövesd Majak példáját, keres egy párt, légy szerelmes ,aztán hagyd el a gyakorit egy életre... Ha nem tudsz megfelelő viselkedni!

2020. szept. 28. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!