Majka a "Mesztelen" c. szerelmes számot Horváth Tamásnak énekli ? Ez valami coming out féle ?
Ahogy nézem a klippet, közben hallgatom a zenét...tejlesen olyan a feelingje.
Énekli a Majka, hogy én még most is kívánlak, meg hasonlók, és erre a Horváth Tamást mutatják.
Nagyon gyanús a szövegkörnyezet, meg a kép összevágások, meg az a dolog, hogy 2 férfi énekli, hogy mesztelen állok előtted, most is kívánlak, nézz a szemembe, te vagy az életem része stb...
És végülis az egésznek olyan az szaga, mintha egymásnak énekelnék.
Nagyon furcsa, és félreérthető.
2 féri egymásnak szerelmet vall.
Más is észre vette ?
Szerintem ez egy csodálatos coming outvolt !
Nagyon bátrak voltak ,hogy felvállalták egy zene mű segítségével, Magyarországon először!
Igazán össze illenek!
Curtisen igazán látszódik a kémia ebből arra következtettek komoly lehet a dolog.Sok szerencsét nekik!
Te szerintem kevered a Cutris-t a Horváth Tamással!
De igen, bátrak voltak a fiúk!
Szerintem igazán megható, ha nem csak click bait!
Mert szerintem ilyennel nem illdomos viccelődni.
Egyébként először azt hittem, hogy heteró a Majka, mert a Kollányival voltak együtt annó azt hallottam, de most, hogy kiderültek a dolgok... Én ettől nem tartom kevesebbnek!
Van olyan nagy sztár tehetség mint Zánbó Jimi!
Libabőr az mindig megvan!
Hát nem az a Horvát Tominak a bűvészneve hogy Curtis?
Akkor most a Curtis heteró?
Az van együtt a Dundi lánnyal?
A liba bőr nálam is meg van amikor Curtis énekli hogy kicsikét szűk a világ nekem azon mély búgó hangján a volt férjemre emlékeztet....
Neeeem!
Cutris= Széki Atilla!
A Tomi meg csak Tomi, és ők énekelnek a klippben!
Akivel kevered nincs is benne!
És nem ő énelki a kicsit szűk a világ nekem részt!
Ő az elején meg a végén énekel, amikor az ördög előtt akar tiszta szívvel állni!
Csak én ismeren itt egyedül rendesen a Majkát meg a Cutrist ?
Na mind1 köszi a hszt.
Amúgy meghallgatnék végre egy feet-et Majkával meg Opic Barbivel! Az nagyon adja! Ha lenne...
Sajnos én már nem vagyok mai csirke...Nem értek én ezekhez a gegszter muzsikákoz...csak műkedvelő vagyok ,volt férjem révén.
Az Opic Barbi kicsoda?Öt még nem ismerem
Jaj most már tudom ki ez a lány...
Szerintem biztosan nem direkt volt
Ez volt a telefonomon, hagyjál már... Egyébként az a lényeg, hogy mostmár mindenki tudja ki az Opic!
De #7es neked mi a véleményed a témáról ?
A klipben valóban kicsit úgy tűnik, mintha egymásnak énekelnék, de szerintem csak a véletlen műve lehetett.
7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!