Blackpink album. Nektek sem jött photocard?
Figyelt kérdés
Na szóval a mediamarkton rendeltem. Itt mo-n auguszto 7-kén jelent meg. Én még előtte megrendeltem, de nem kaptam kemény fedőlapú photocardot. Kaptam posztert, egy naver cardot és 2 kártyát más más tagokkal. Viszont ytn megnéztem egy album kibontós videót és akkor szembesültem hogy nekem valami hiányzik. [link] A videó elején mutogatja a photocardokat,ami nekem nincs meg. Megakartam nézni mediamarkton h mi jár hozzá de nem ír ki semmit hozzá. Szóval azok válaszát várom akik rendeltek! Előre is köszi! :)2020. aug. 18. 19:28
1/9 anonim válasza:
A linkelt videó nem magyar. Országonként eltérőek lehetnek a lemezek. Például van olyan kiadó, ami kelet-európai verziót is gyárt, ez direkt olcsóbb, de mondjuk szövegkönyv helyett csak a borítókép van benne egy számlistával.
2/9 anonim válasza:
Sőt, egy lemeznek többféle kiadása is lehet (pl. gyűjtői, limitált, stb.).
3/9 anonim válasza:
A videó alatt pedig:
"I'll be sharing my unboxing of BLACKPINK's 'How You Like That' Special Edition" - azaz Special Edition.
4/9 A kérdező kommentje:
3-asnak m9ndom, hogy az albumomra is rá van írva hogy special edition.
2020. aug. 18. 22:53
5/9 anonim válasza:
Ne erre költsd mar szegény anyádek pénzét.🤦🏻♀️
6/9 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy az ő pénzük volt?
2020. aug. 29. 07:24
7/9 anonim válasza:
Mert 12 évesnél idősebb emberek nem adnának ki 50 eurót egy ilyen szennyért.
8/9 A kérdező kommentje:
Öhm... Neked nem mindegy hogy mire költöm a pénzem. Melleseleg már rég elmúltam 12. :D Sajnálom, hogy nekem más tetszik.
2020. aug. 29. 10:28
9/9 anonim válasza:
Kérdező az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni! Az az életük, hogy itt gyakorin a kpopot szidják 0-24ben! Én is találkoztam már sok ilyennel itt! Az a legjobb, hogyha nem is foglalkozol vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!