Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Azoknál a kpop albumokhoz is...

Azoknál a kpop albumokhoz is jár poszter, photocard stb. amiben csak cd van?

Figyelt kérdés
Szóval a mediamarkt oldalán néztem pár kpop albumot, de úgy írja hogy pl Reality in black(CD). Már rendelrem innen albumot de ahhoz könyv is járt, értelemszerűen a többi cucc is benne volt (posztr stb). Nyilván maga a zene a lényeg, de én nagyon szeretem a poszereket neg ilyesmiket. Nem tudom mennyire érthető. Elsősorban azokat kérdezem akik már rendeltek ilyet. Előre is köszi a válaszokat! :)

2020. aug. 14. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Nekem pont Media Marktból van RiB-em, ahhoz nem volt poszter, de photocard, meg ilyen lyrics kártyák, meg photobook igen. Illetve még két Day6 albumom van onnan, azokhoz is hasonló dolgok voltak, de poszter egyikhez sem járt. Azt inkább a külföldi oldalak szoktak adogatni
2020. aug. 14. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
elvileg poszter az előrendelésnél van... ":S
2020. aug. 14. 22:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm! Esetleg milyen külföldi oldalakat tudtok ajánlani?
2020. aug. 14. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Ha bts seventeen txt vagy gfriend akkor weverse shop ez az ő saját app-juk olcsóbban is kapod meg mert közvetlen toluk rendeled meg és szinte minden egyes dolgot és bárhova kiszálitják csak észak Koreába nem 😂😅

A tobbirol gondolom érdemesebb lenne nemet országból mert oda küldik azokat amiket Európában értékesítenek mondhatni ott a székhelye általában az ilyen ázsiai dolgoknak mert ugye fejlett gazdaság meg pont közepén helyezkedik el amitől a legideálisabb lesz

2020. aug. 15. 08:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Weverse shopból (nem tudom hogy csak jelemleg vagy amúgy sem) szállítanak Magyarországra. Még májusban akartam megrendelni a Stonehenge x BTS nyakláncot de már akkor sem szállítottak, és egyik nap akartam mégvalamit rendelni de továbbra sem szállítanak sajnos
2020. aug. 21. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!