Melyik a kedvenc Pink Floyd számod?
Figyelt kérdés
Nekem a kedvenc albumom tőlük a The Final Cut, de a többi lemezük is zseniális. Az volna a kérdésem, hogy neked melyik a kedvenc számod tőlük, és miért.2020. aug. 11. 23:18
1/15 anonim válasza:
On the turning away. A szövege is tetszik, és jól fel van építve.
2/15 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=Y5rde4bRIZA
Apám nagy kedvence a Pink Floyd, de nekem valamiért nem jön be annyira. Igazából a régi albumaikat nem nagyon ismerem, de mivel érdekel a pszichedelikus rock, mindenképp bele fogom majd ásni magam.
A Take it Back számomra leginkább a '90-es évek Music TV-mámorát idézi, bár tudom, hogy nem a legismertebb számuk.
3/15 anonim válasza:
Another Brick In The Wall, bár ezzel nem vagyok egyedül szerintem.
7/15 anonim válasza:
Welcome to the machine és Interstellar overdrive
9/15 anonim válasza:
Szuper! Aki válaszolt mi a kedvenc Pink Floyd száma le lett pontozva.Van rosszindulat rendesen.
10/15 anonim válasza:
Nekem a Time.
Miérteket nem tudom, talán a tempóváltás, a jó szóló, kellemes vokál és szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!