Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megtudja mondani esetleg...

Megtudja mondani esetleg valaki milyen stílusú zene ez pontosan?

Figyelt kérdés

Találtam egy zenét a neten, de sehová sem tudom tenni magamban zeneileg. Rendben hogy a címe valami Jungle Box, ebből arra következtettem hogy valami Jungle zene, de utána néztem és még hasonlót sem találtam ehhez ebben a műfajban, mert teljes más, illetve talán részben kicsit hasonlít. Semmilyen előadó neve nem volt hozzáírva sem a kommenteknél, sem a leírásoknál, csak így egyszerűen, hogy Jungle Box és kész. Olyan House-os feelengje van de valahogy mégsem tudom behatárolni. Ezért szeretném kérném valami igazán jó zeneszakértő segítségét, hogy mi lehet ez a zenei stílus valójában. Az sem lenne rossz, ha valaki hasonló zenét tudna belinkelni, mert akkor talán ki lehetne bogozni, következtetni előadó szerint, hogy az a valaki, milyen stílusban készít zenéket és akkor legalább valami zenei irányzat felé be lehetne határolni. Előre is köszi:)

Itt letölthető és meghallgatható:

[link]

#zene, ismeretlen, music
2020. aug. 17. 01:17
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

Hey apafej!

Találtam neked valami hasonlót ha érdekel,

ezek között nézz szét és indulj el szerintem a keresgélésben.

Szerintem ez az a zenei vonal amit te keresel

1. https://www.youtube.com/watch?v=EUPaiTvSyXY

2. [link]

Amit te valszeg keresgélsz ez progressive jungle és house zene lehet egyben, vagy electro jungle és house, vagy trance és jungle, de lehet még cyber house és jungle keverék is. Jungle zene ez valójában, csak nem tiszta jungle, tehát nem classic jungle.Mivel nem egyenes zenei műfajok közé tartozik,ezért pontosan behatárolni szerintem az életben nem fogod se te, sem én, sem más;)

2020. aug. 17. 03:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!