Ha nem tudom, hogy pontosan hány óra hány perckór születtem, csak a születésem napját, akkor ha elmegyek abba a kórházba, ahol születtem, ott megtudják mondani a pontos időpontot? Leszokták dokumentálni?
33 éves vagyok.
Egyáltalán meddig őrzik az ilyen jellegű dokumentumokat?
Mindenkinek köszönöm szépen!
Talán megpróbálom. Szerencsére nem lakok messze attól a kórháztól.
Csak azt nem értem miért nem írták bele annó a pontos dátumot a születési anyakönyvi kivonatba.
Manapság már leírnak mindent? Nincs gyerekem, kisgyerekes ismerősöm, így fogalmam sincs.
"Csak azt nem értem miért nem írták bele annó a pontos dátumot a születési anyakönyvi kivonatba."
Talán azért, mert az ég világon semmi jelentősége sincs. Max a kamu horoszkópkészítéshez használható. Különben, szerintem te olyan éjfél után 3 perccel születhettél.
Az anyakönyvi kivonat most sem tartalmazza a születés óráját.
Szerintem a kórházi papírok már régen a levéltárban vannak, ott érdeklődj!
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat!
Utolsó, köszönöm, a levéltár eszembe se jutott:)
Szerintem teljesen pontosan úgysem tudják megmondani. Azért gondolom így, mert melyik pontja lenne a szülésnek a pontos időpontja? Egy szülés elég sokáig tart, ki mondja meg, melyik pillanat az, amikor pontosan megszületettnek nyilvánulsz?
De azért kíváncsi vagyok, sikerült-e kideríteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!