Megtudja mondani esetleg valaki milyen stílusú zene ez pontosan?
Találtam egy zenét a neten, de sehová sem tudom tenni magamban zeneileg. Rendben hogy a címe valami Jungle Box, ebből arra következtettem hogy valami Jungle zene, de utána néztem és még hasonlót sem találtam ehhez ebben a műfajban, mert teljes más, illetve talán részben kicsit hasonlít. Semmilyen előadó neve nem volt hozzáírva sem a kommenteknél, sem a leírásoknál, csak így egyszerűen, hogy Jungle Box és kész. Olyan House-os feelengje van de valahogy mégsem tudom behatárolni. Ezért szeretném kérném valami igazán jó zeneszakértő segítségét, hogy mi lehet ez a zenei stílus valójában. Az sem lenne rossz, ha valaki hasonló zenét tudna belinkelni, mert akkor talán ki lehetne bogozni, következtetni előadó szerint, hogy az a valaki, milyen stílusban készít zenéket és akkor legalább valami zenei irányzat felé be lehetne határolni. Előre is köszi:)
Itt letölthető és meghallgatható:
bazomeg ilyet meg életemben nem hallotam,
de nem rossz!!
egy biztos
hogy nem cigányzene és nem is magyar az fix!:D
ATAXIA - Titled One
https://www.youtube.com/results?search_query=ATAXIA+-+Titled..
Meredek egy zene! Nem igazi house zene és nem is techno.
Talán acid trance vagy valami
progressive jungle zene lehet.
Tuti nem mai zene egyik mai stilushoz sem hasonlít.
Szerintem ezt a korai 90-es években nyomatta valaki.
Kísértetíesen hasonlít olyan zenékre,amit az egykori guillotine bárban nyomattak Pesten, vidéken is hallottam a 90-es években ehhez hasonló zenéket. Mégis azt mondanám hogy talán ilyen és ehhez hasonló zenéket az egykori hully gully diszkóban játszottak valamikor a 90-es évek végén. Lehet ez bármi. Hard House, Tech Trance, Acid Techno és Jungle keveréke, szinte bármi ami elektronikus és régi. Behatárolni nem lehet ezt felejtsd el szerintem. Nézz körül hogy milyen zenéket játszottak ezekben a felsorolt diszkókban és próbáld meg előkeríteni a DJ-ket ha ennyire érdekel és próbálj meg tőlük kérdezősködni szerintem, hátha ők csípőből vágják ezt. Három klubban is játszottak és hallottam akkoriban ilyen zenéket. Mondom guillotine, hully gully, supersonic technikum egész biztos.Vastag és robosztus zene, ötletes, szól mint a veszedelem. Nekem is bejön, de szerintem egyáltalán nem mai darab.Loptam és azért még szétnézek pár helyen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!