Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Spotifyon hogy tudom letölteni...

Spotifyon hogy tudom letölteni a számokat?

Figyelt kérdés
bevan húzva a fül, hogy letöltés, de csak pár számot tudott tegnap óta, van valami trükkje? köszi

2020. aug. 14. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Prémiumos vagy?
2020. aug. 14. 10:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Gondolom nem azért, mert lassú/nincs neted? Próbálj albumokat letölteni, vagy pakolj be számokat egy lejátszási listába és azt egyben le tudod tölteni.
2020. aug. 14. 11:07
 3/4 A kérdező kommentje:
premium, igen.Pont ez az, h a kedvenceket próbáltam :(
2020. aug. 14. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Wifit vagy mobilnetet használtál a letöltéshez? Mert a beállításoknál ha jól emlékszem van egy olyan rész, ahol be tudod állítani, hogy emgedélyezed-e a mobilnetes letöltést. Alapértelmezett állapotban, ez ki van kapcsolva.

Ha Wifit használsz, akkor valószínűleg a lassú net miatt nem működik. Nekem kb. pillanatok alatt letöltödik egy dal, de komplett lejátszási listákat is pár perc alatt leszedi.

Maximum, amit még el tudok képzelni, hogy nincs hely, ezért nem ment, mert nincs hova.

2020. aug. 14. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!