Szerintetek melyik női kpop idolnak van a legjobb alakja?

Kérdező ha olvastad akkor tudnád hogy senki sem mondott olyant hogy nem szereti ezt meg azt hanem azt hogy tény szerüen soványabbak mint a többi pop énekes zenész stb... van egy két kivétel
Oke szép és jó hogy stylist vagy akkor gondolom talAlkoztal sokkal több fajta női forma alakkal pl itt magyarban is itt van az opitz barbi aki azert igaz karcsu de nem sovány és eléggé testes és szerintem senkisem mondana hogy nincs jó alakja a koreaiak meg pláne hogy nem 😂😅 ott van még ariana grande is aki szinten nem 2 kilo igaz formassak és karcsu mert hát hopp hopp tánc ott égnek a kalóriák!
De a kpop idolok amugy is diétáznak akkor is amikor ilyen 40 kilók...
mindenesetre a modell kép és a szépség ideal az két külön dolog legalábbis Koreát leszámítva...

Igen nem modellek de attól még női celebek ami majdnem ugyan az... pl azert arianenak van jo or fotózása
Igen nem koreai sajátosság ahogy szinte semmi sem mert Szinte az egész kultúrájuk másoktól ered...
Japan kina Amerika mongol stb
És igen nyugaton a modellek ahogy mondod annyi közt mozognak de Koreában azert a 35-40 max 42 a megszokott még az idoloknál is... max úgymond pihenő időnél fel mennek 45 re de az már uhuu probléma...
Az egyik, hogy ott igen könnyebb a súlyuk, viszont ne felejtsd el, hogy alacsonyabbak is. 35 kilós idolokat max nagyon ritkán láthattál, mert pls Jimin aki 160 centi (ami idoloknál alacsony) és kifejezetten vékonynak számít, ő is 40 kiló. Az átlag ott is 42-48 között van, de mondom hozzáteszem h alacsonyabbak mint a nyugati modellek. Ha nem hiszed nyugodtan rákereshetsz h melyikük milyen súlyban van. Én ismerek elég sokat, de 35 kilósat egyet sem ismertem :)
Ariana Grandéról h hány fotó készült az egy dolog, de messze áll ő a modellektől, mivel magassága miatt egy modell ügynökség sem állna szóba vele. Egyébként ez nem jelenti azt, hogy nem szép, mert sztem is szép és az arca is nagyon aranyos.
DE ha nekem nem hiszel akor nézd meg ezt, pörgesd végig a tagokat. Ők kifejezetten vékonynak számítanak az idolok között. De nyugodtan böngéssz az oldalon a többi együttes tagja közt. Szólj ha találtál 40 kiló alattit.

kérdező amúgy szerintem elég gáz hogy az alacsonyabbak nem igen lehetnek modellek (amúgy biztos van köztük olyan is csak ugye nem az a standard...) ez csak mellékes volt
ez igaz hogy a koreai emberek átlagban alacsonyabbak is amúgy a 160cm a lányoknál az az átlag!
megtalálod hogy az átlag az 162 oké nem 160 :D
idoloknál sem alacsony az a 160 centi mert a legtöbb az tényleg ilyen 162-165 között van...
de amúgy szolok ez az oldal nem jó infokat ad... nagyon sokszor az infok nem korrektek...
meg azért vannak 160-nál alacsonyabbak
pl itt 159 alattiak vannakegészen 155-ig!
amúgy azaz oldal amit küldtél ott a mamamoo-ban solar hwasa 1 magasak meg ugyan olyan "nehezek" sőt solar +1 kilóval nehezebb... még is azért van egy szemmel látható különbség azért...
az meg a + hogy a bmi kalkulátor szerint hwasa sovány pedig azért szerintem nem a sovány kategoriába tartozik hanem a karcsú de telt...
ebből is gondolom hogy azért a legtöbb az ilyen 40kg nál van...

Jajj istenem, komolyan le kell álljak vitatkozni? Direkt nem akartam. Feltettem egy kérdést és nem vitatkozni szerettem volna. De ha neked jobb abban a hitben élni, h a modellekről is többet tudsz annál aki szakmabeli, ám legyen. Nem fáj nekem. Ha nem hiszed, hogy nem 35 kilósak az idolok az sem fáj, csak nem értem, hogy a tényeknek miért nem hiszel.
És igen vannak idolok akik 160 alatt vannak, de minden olyan normális kpop fan tudja h pl az SNSD tagok jórésze magas. De pl ott van Nako az IZ*ONE ból, ő 150cm. Igen ilyen is van, de egyébként megsúgom h ő is 40 kiló felett van xd Ezért mondtam h nézz körül alaposabban de ha nem teszed meg én nem tehetek róla. Tudom, hogy nehéz elfogadni azt ami nem a mi véleményünk még akkoris ha azok tények, de próbálkozzunk már meg vele néha.
Egyszer az életbe hinnétek annak aki tényleg ért ahhoz amiről a vita folyik. Tisztelet a kivételnek és tudom, hogy még jópáran itt értenek a kpophoz, hiszen gondolom olyanok válaszolnak zömmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!