Szerintetek melyik női kpop idolnak van a legjobb alakja?

Na igen a kőkemény fogyókúra miatt mindegyiknek nagyon de nagyon hasonlo testalkata van de kiemelnék 4 test alkat típust amit eddig láttam
-Van ugye a Nagyon vékony magas lányok...
-Van a még mindig vékony de közepes-alacsony magasságú lányok Ezért nem anorexisak
-Van a sportos izmosabb lányok akik vékonyak szintén de izmosak is...
-És van egy két kivétel aki kitűnik
Pl hwasa és eunha (igaz eunha ő most megint lefogyott túlságosan is de az ő alakja egy kicsit combosabb volt mindig és nagyon jól all neki... érdekes módon emiatt nem kapott ott tul sok figyelmet mert az ott nem trendi a kpop világban... pedig 1000x jobban nézett ki!)

Kérdező egyrészt nyugaton van minden testsúlyú modell!
Mig Koreában az idolok 99%-a alul táplált! Igen ha megnezzunk a testmagasságot és a kilót akkor kijön a test zsír indexen hogy alultáplált! Én a 4-es vagyok aki hwasan kivul mondott még egy példát na most ő is kicsit más milyen (volt) de most megint nagyon lefogyott ami nagy kár... konkrétan a zenei műsorokban nagyon kint volt a bordái (persze más dolgok is kint voltak mert kezdtek ők is lesulyedni a lejtőn... nem mellesleg az új koncert nem ért el világsikert... előadásban ugyan nem lett rossz de van jo par múltbeli szám ami felül múlta...és akkor még a rajongói tábor is kisebb volt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!