Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek melyik női kpop...

Szerintetek melyik női kpop idolnak van a legjobb alakja?

Figyelt kérdés
Rossz válasz nincs, kivéve ha nem a témával kapcsolatos.

2020. aug. 8. 15:44
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
igaz nem bírom a nőt,de hwasa-nak a mamamoo-ból
2020. aug. 8. 15:55
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden lány idolnak ugyanolyan alakja van (nem rosszból).. Két kivétel van talán, Lisa és Hwasa. Hwasának van a legemberibb alaja szerintem.
2020. aug. 8. 16:06
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyrészt mindegyik lány vékony, és majdhogynem egyforma testalkatú, így én is inkabb egy kicsit kitunik közülük az Hwasa, így én is őt mondanám.
2020. aug. 8. 16:06
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

Na igen a kőkemény fogyókúra miatt mindegyiknek nagyon de nagyon hasonlo testalkata van de kiemelnék 4 test alkat típust amit eddig láttam

-Van ugye a Nagyon vékony magas lányok...

-Van a még mindig vékony de közepes-alacsony magasságú lányok Ezért nem anorexisak

-Van a sportos izmosabb lányok akik vékonyak szintén de izmosak is...

-És van egy két kivétel aki kitűnik

Pl hwasa és eunha (igaz eunha ő most megint lefogyott túlságosan is de az ő alakja egy kicsit combosabb volt mindig és nagyon jól all neki... érdekes módon emiatt nem kapott ott tul sok figyelmet mert az ott nem trendi a kpop világban... pedig 1000x jobban nézett ki!)

2020. aug. 8. 17:29
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is Hwasa jutott rögtön eszembe. Fura, hogy őt mennyire leszólják és kb. dagadtnak tartják Koreában, míg mi itt nyugaton meg jó nőnek számít.
2020. aug. 8. 18:13
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
5. Koreában nagyon unrealisztikusak a testi normál. Ott a nagyon vékony a szép,ha már esetleg van rajtad egy nagyon kicsi “felesleg” akkor már dagadtnak vagy titulálva. Sajnos ez az igazság,és nem csak Koreában,hanem egész Kelet Ázsiában.
2020. aug. 8. 18:41
 7/41 A kérdező kommentje:
Gondolom h a válaszolók többsége férfi. Tényleg ennyire nehéz női alakokat megkülönböztetni srácok? Nem mondanám h mind ugyanolyan. Hwasa-t sokszor kiemeltétek, neki tipikus körte alakja van. Persze h más, de ha csak ő tűnik fel h más akkor baj lehet. Senkit nem akarok megbántani, lehet csak én foglalkoztam ilyesmivel többet, mint mások de kb mindet csak sziluett alapján meg tudom mondani. Amúgy köszi a válaszokat mindenkinek :)
2020. aug. 9. 01:05
 8/41 A kérdező kommentje:
kedves 6os, ezek a női alakok nem kizarólag koreai szépségideálok, hanem a világon mindenütt. A modell lányok mind vékonyak. Manapság mindenhol ezt próbálják beleültetni az emberekbe h ez a szép. Ami persze izlés dolga, h tetszik e vagy se, de nem koreai sajátosság. Nezz meg egy akármilyen divatbemutatót.
2020. aug. 9. 01:09
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
én nő vagyok aztán a többieket nem tudom :D
2020. aug. 9. 01:34
 10/41 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező egyrészt nyugaton van minden testsúlyú modell!

Mig Koreában az idolok 99%-a alul táplált! Igen ha megnezzunk a testmagasságot és a kilót akkor kijön a test zsír indexen hogy alultáplált! Én a 4-es vagyok aki hwasan kivul mondott még egy példát na most ő is kicsit más milyen (volt) de most megint nagyon lefogyott ami nagy kár... konkrétan a zenei műsorokban nagyon kint volt a bordái (persze más dolgok is kint voltak mert kezdtek ők is lesulyedni a lejtőn... nem mellesleg az új koncert nem ért el világsikert... előadásban ugyan nem lett rossz de van jo par múltbeli szám ami felül múlta...és akkor még a rajongói tábor is kisebb volt...)

2020. aug. 9. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!