Szerintetek melyik női kpop idolnak van a legjobb alakja?
Figyelt kérdés
Rossz válasz nincs, kivéve ha nem a témával kapcsolatos.2020. aug. 8. 15:44
12/41 anonim 

válasza:

hogy mást is mondjak,mondanám jihyot a twiceből mielőtt szétszedték a koreai fanok a testsúlya miatt.
13/41 anonim 

válasza:

Szerintem azért jöhet fel Hwasa mert a kpopban mindenkinek tökéletes teste van, ezt kár tagadni, Hwasa pedig egy amolyan üdítő kivétel, ami az unalmas, megszokott ellentéte. Persze nem sokkal!! Szeretnének sokan olyanok lenni legalább mint ő..
14/41 anonim 

válasza:

Azert azt a tökéletes test nem mondanám... azert az messze nem tökéletes hogy mindenki nagyon de nagyon sovány...
15/41 anonim 

válasza:

Ó, dehogynem, az ázsiaiaknak az több mint tökéletes.
16/41 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de a modell kérdésben szakmabeli vagyok és tudom, hogy nyugaton is mi a kialakult modell kép. Ezt ne próbáld meg megmagyarázni nekem. Egyébként nem kritizálni akarlak, csak pont egy olyat mondtál, amibe én valóban belelátok.
2020. aug. 9. 15:51
17/41 A kérdező kommentje:
Bocsi srácok ezt a 10es kommentelőnek válaszoltam
2020. aug. 9. 15:53
18/41 anonim 

válasza:

Ha szakmabeli vagy akkor tudnád jó hogy itt nagyon sok a népszerű extra size modell és még a molett avagy chubby modell is...!
19/41 anonim 

válasza:

15 sajnos igen Korea sokszor olyan prud hogy konkrétan az anorexia ott a szépség ideal... :/
20/41 A kérdező kommentje:
Kérek mindenkit h be térjünk el a témától. Nem vitafórumot szrettem volna nyitni arról h anorexiásak vagy sem. Ki mihez ért. Amúgy 8 éve dolgozom stylistként úgyh nem kell kioktatni h hol ki a népszerű.
A kérdésre a válaszokat azoktól várom akiknek tetszik ez a fajta alak. Különben az lett volna a kérdés h tetszik e a kopop idolok alakja avagy sem.
De persze akárki válaszolhat, nyilván nincs megtiltva csak innentől az ilyeneket nem regálom le és le is fogom pontozni. Akinek nem tetszenek a kpop idolok az pörgessen tovább és ne rontsa a morált. Köszönöm.
2020. aug. 9. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!