Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek melyik női kpop...

Szerintetek melyik női kpop idolnak van a legjobb alakja?

Figyelt kérdés
Rossz válasz nincs, kivéve ha nem a témával kapcsolatos.

2020. aug. 8. 15:44
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Concept*
2020. aug. 9. 09:48
 12/41 anonim ***** válasza:
hogy mást is mondjak,mondanám jihyot a twiceből mielőtt szétszedték a koreai fanok a testsúlya miatt.
2020. aug. 9. 09:50
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért jöhet fel Hwasa mert a kpopban mindenkinek tökéletes teste van, ezt kár tagadni, Hwasa pedig egy amolyan üdítő kivétel, ami az unalmas, megszokott ellentéte. Persze nem sokkal!! Szeretnének sokan olyanok lenni legalább mint ő..
2020. aug. 9. 10:26
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Azert azt a tökéletes test nem mondanám... azert az messze nem tökéletes hogy mindenki nagyon de nagyon sovány...
2020. aug. 9. 13:00
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Ó, dehogynem, az ázsiaiaknak az több mint tökéletes.
2020. aug. 9. 14:08
 16/41 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de a modell kérdésben szakmabeli vagyok és tudom, hogy nyugaton is mi a kialakult modell kép. Ezt ne próbáld meg megmagyarázni nekem. Egyébként nem kritizálni akarlak, csak pont egy olyat mondtál, amibe én valóban belelátok.
2020. aug. 9. 15:51
 17/41 A kérdező kommentje:
Bocsi srácok ezt a 10es kommentelőnek válaszoltam
2020. aug. 9. 15:53
 18/41 anonim ***** válasza:
50%
Ha szakmabeli vagy akkor tudnád jó hogy itt nagyon sok a népszerű extra size modell és még a molett avagy chubby modell is...!
2020. aug. 9. 17:10
 19/41 anonim ***** válasza:
50%
15 sajnos igen Korea sokszor olyan prud hogy konkrétan az anorexia ott a szépség ideal... :/
2020. aug. 9. 17:10
 20/41 A kérdező kommentje:

Kérek mindenkit h be térjünk el a témától. Nem vitafórumot szrettem volna nyitni arról h anorexiásak vagy sem. Ki mihez ért. Amúgy 8 éve dolgozom stylistként úgyh nem kell kioktatni h hol ki a népszerű.

A kérdésre a válaszokat azoktól várom akiknek tetszik ez a fajta alak. Különben az lett volna a kérdés h tetszik e a kopop idolok alakja avagy sem.

De persze akárki válaszolhat, nyilván nincs megtiltva csak innentől az ilyeneket nem regálom le és le is fogom pontozni. Akinek nem tetszenek a kpop idolok az pörgessen tovább és ne rontsa a morált. Köszönöm.

2020. aug. 9. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!