Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha ti heavy metal rajongók...

Ha ti heavy metal rajongók vagytok, számotokra hogyan alakult ki ez az ízlés, milyen fokozatokban? Mit hallgattatok eleinte és most hol tartotok?

Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elöszőr meghallottam èa tudtam ,hogy otthon vagyok,èrdemes volt megszületni.
2020. aug. 6. 22:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinek volt pár kezdő zenekara, ami megtetszett. Ami úgymond bevezet, és elkezdi a folyamatot, hogy utánnanézz, keress kevésbé ismert bandákat.

Sokan hallgatnak pl populáŕisabb rock számokat eleinte és azután finomodik az ízlésük, és 10-20 év múlva már ki nem állhatják aztokat a tini zenéket amiket eleinte hallgattak. Van aki talált 2-3 metál bandát és kb ennyi elég neki, aztán kinövi.

2020. aug. 7. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte popzenét hallgattam, aztán mivel a kedvenc énekesnőm csinált indie/jazz számokat a korai időszakban(Sia nem mellesleg)így egyre inkább az igényesebb zene felé fordultam.

Először Bon Jovi, Alice Cooper majd idővel Linkin Park, utána Slipknot aztán mindegyik alműfajt sikerült külön-külön megismernem(a klasszikus heavy metaltól a slaming deathcore-ig), végül is most éppen azt hallgatom ami tetszik és kedvem van de bőven van amit már a régebbiek közül nem már nem figyelem.

Leginkább progresszív metalt hallgatók mostanság, mivel ebben a műfajban minden benne van ami a zenetörténelemben fellelhető, a jazz-től a népi zene motívumain át az agresszív Death metal-ig minden.(Cynic,kései Deah,Opeth,Mastodon,Gojira hogy csak párat említsek)

De persze előkerül Doom, Death, Black és egyéb műfajok is, hisz fő a változatosság és az önkifejezés.(meg persze a metalon túl is van élet, klasszikus, jazz, country, blues stb.)

2020. aug. 8. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!