Szerintetek gáz, ha tokio hotelt hallgatok?
Figyelt kérdés
Persze, ha az is nem fogom megutálni őket, csak érdekel. A régebbi zenéiket hallgatom.2020. jún. 4. 13:16
1/11 anonim válasza:
Van aki szerint gáz, van, aki szerint nem. Ízlés kérdése.
Ha neked az tetszik, akkor nyugodtan hallgasd, és ne érdekeljen mások véleménye. A lényeg, hogy te jól érezd magad.
3/11 anonim válasza:
Nem gáz. Ott voltam tavaly a budapesti koncerten.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz én is szeretem.
8/11 anonim válasza:
Én pont Schrei-t hallgatok most :)
A régebbi számait mai napig meghallgatok,szerintem nem gáz.
Leginkább manapság sokan (főleg a fiatalabbak) azt se tudják hogy létezett ilyen banda.
Régen volt divat szidni az EMO stílus miatt,de szerintem akkor se volt gáz.
9/11 anonim válasza:
Én régebben nem szerettem őket mivel nem jött be annyira az a stílus amit képviseltek. De képzeld el, körülbelül 1 éve van az, hogy a régi zenéiket és a mostanában kiadottakat is egyre többet hallgatom. A régebbi zenéiknek inkább a szövege tetszik és az amit körül akár írni, a mostaniaknak meg inkább a dallama. Szimpatikus maga a banda is, értelmes, vicces, jóképű pasik. Nem tudnék rosszat mondani rájuk, kedves, jólelkű emberek. Sajnos nem volt még velük lehetőségem találkozni. De hálát adnék ha egyszer esélyem lenne.:) <3
10/11 anonim válasza:
A Schrei az szerintem is jó. Még ennyi év után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!