Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen hifi szettet vegyek...

Milyen hifi szettet vegyek 300 ezerből? Forrás nélkül.

Figyelt kérdés
Hangfal + erősítő érdekelne, vagy ha állványos hangfalat mondotok, akkor ahhoz állvány kéne még. Modernebb hangszeres zenéket hallgatnék (metált leginkább), de néha hallgatnék elektronikus zenéket is. Egy kb 4x6 méteres szobába kéne.
2020. aug. 4. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Mi a hangforras? Nagyon nem mindegy.
2020. aug. 5. 02:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Tidal
2020. aug. 5. 03:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ok, de milyen fizikai eszköz? Telefon? Számítógép? Milyen hangkártya?
2020. aug. 5. 04:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Laptop. De ha erősítőről szól a hangfal, akkor mindegy a hangkártya nem?
2020. aug. 5. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyon nem. :D Hogy jutna egyaltalán jó hang az erősítőbe, ha nem jó a hangkártya?

Mindig olyan hangja lesz a rendszerednek, mint amilyen a leggyengébb (értsd.: minőségben) elem hangja.

2020. aug. 5. 15:17
 6/7 Isti1976 ***** válasza:

Szükséged lesz egy USB DAC-ra, a laptopok chipje, zaja a legalja (mérés, nem reklám szerint), pl ez az átalakító megéri az árát, a laptopra tudod kötni:

[link]

ez kb 40eFt.

Azután kell az erősítő, pl:

[link]

Ez 2x125W 130eFt körül

vagy

[link]

2x250W 170eFt körül (ez szerintem jobb lenne neked)

Ezek teljesítmény erősítők, a hangerő szabályozást a laptopon tudod megoldani és első bekapcsoláskor vigyázat, vedd le kicsire a hangerőt.

Hangfalat innen néznék;

[link]

Ők értenek hozzá, csak olyat árulnak, amit ők is megvennének és minden meghallgatható. Erősítőt viszont ne hagyd hogy rábeszéljenek másra amit árulnak, ár/értékben azt érdemes, amit írtam :) Ha van rá lehetőség ne polc sugárzót vegyél, hanem rendes álló hangfalat. Mélyebbre lemegy és nem kell hozzá állvány, így a végén többet kapsz kb ugyan annyiért.

2020. aug. 7. 10:14
 7/7 Isti1976 ***** válasza:
Még annyi, hogy az erősítők, amit belinkeltem meglepően picik, ez ne tántorítson el, a világ halad előre, a nagy dobozok kora lejárt, azért kicsik, mert kb 90% a hatásfokuk, alig melegednek. A hangerőt azért írtam, mert 125W/250W kijön rajta max hangerőnél és hiába olyan pici, széttépi a hangfalad.
2020. aug. 7. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!