Megérné megvenni ezt a szettet?
Milyen minőségű lehet a gitár és a kombó? Megérné megvenni? Ha nem, tudnátok másikat ajánlani hasonló árkategóriában (elsősorban stratocastert szeretnék)?
Már írtam, hogy Yamaha Pacifica 112. Persze azt veszel amit akarsz.
A kombó meg marhaság abban a szettben. Gs-en annyi van, beszakad a internet! Valamint azt is írtam, hogy nézz YouTube videókat a témában. Sok van, jók van, okosodsz belőle!
Ez a két szett teljesen más, de a Cort mindenképpen jobb a maga módján. Ilyet akkor érdemes venni ha szetten kívűl nem beszerezhető a kiszemelt hangszer vagy annak valamely tartozéka.
A bullet ebben a szettben abszolút felejtős akkor sokkal inkább ez mivel nem egy szokványos kínai Affinity fos és ez még mindig a fendertől megszokott égerből-juharból és rózsafából készült: [link]
Ennek ellenére ennek is baromira sokallom az árat mivel speciel nekem az a semmitérő kombó nem kellene ingyen sem. De a gitár az igen.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!