Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik volt a hip-hop zene...

Melyik volt a hip-hop zene legjobb korszaka?

Figyelt kérdés

2020. júl. 25. 21:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődve nézem hogy a 90-es évekre ilyen kevesen szavaztak. Pedig véleményem szerint az aranykort ott kell keresni. A 80-as évek pedig mondhatni a hip-hop gyökere. A 2000-es évek is erős volt. Eminem, 50 Cent stb. mai napig meghatározóak.A 2005-09-ig terjedő tényleg gyenge volt, kb az általad említett előadókon kívűl mást nem is tudnék mondani, talán még Kid Cudi-t ide sorolnám,de ennyi. 2010-15 itt jöttek jó előadók pl: Kendrick Lamar, J Cole,Logic, Freddie Gibbs, stb. De már felettem is említették, a rádió rappet, ami a rap elpoposodását jelentette, és a legtöbb ezek közül semmiről nem szólt. A mostani időszak nagyon sokszínű. Sok mumble rapper lett akik gyakorlatilag úgy vannak felkapva, hogy mémként röhögnek rajtuk az emberek. Vannak akik dallamosak, jó a flowjuk,de a szöveg egy fos. Na velük nincs bajom, mert ha bulizós kedvem van inkább beteszek egy ilyen számot, mint egy 2Pac-Changes-t! Nem akarom összehasonlítani a kettőt, de az ilyen bulizós számok is kellenek. Az a baj, hogy ezeket a számokat az emberek túl komolyan veszik, előttem is említették 50 Centet és igazuk van! Neki is volt jópár olyan zenéje, ami abszolút semmiről nem szólt (pl:Candy Shop, In da club, PIMP) mégis 50 egy legenda mert igenis van értelmes zenéje is! Ezzel azt akarom mondani, hogy a legtöbb mai előadóra, akire azt mondjátok, hogy mumble fos,nekik is vannak értelmes zenéik! Itt nem az olyanokra gondolok, mint 6ix9ine vagy Lil Pump, hanem mondjuk egy Polo G, vagy egy Roddy Ricch akiket amugy nagy tehetségeknek tartok a mai érában. De ott vannak akiknek szövegileg is rendben van a zenéjük pl:Joyner Lucas. Meg ugye az autotune... Nem feltétlen rossz dolog az! Travis Scottnak pl nagyon jól áll, és neki nélküle is megy a rap, ezt jól tudjuk. És higgyétek el, ha 2Pac vagy Biggie élne ők is trappet tolnának, pont mint Eminem, már ő is trap hangzással nyomja. Nekem ez a személyes véleményem!
2020. júl. 30. 00:22
 12/20 Miss Endzsi ***** válasza:
So wont the real slim shady please stand up!
2020. aug. 24. 11:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Knees weak of old age, the real Slim Shady can't stand up!
2020. aug. 24. 11:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Eminem és a trap vonal? Most enyhén kérdezem, de mi a f*sz??
2020. aug. 24. 11:29
 15/20 Miss Endzsi ***** válasza:
13, ez említésre sem méltó.
2020. aug. 24. 11:40
 16/20 anonim ***** válasza:

"ok so i just saw a picture of Eminem's daughter...and i have to say she is hot as fuck, in the most respectful way possible cuz Em is king."

Erre ugrott ra 6 evvel kesobb Em a Kamikazeba, mellette meg egy csomo masik rapperre, akik befostak, mgk meg a "Rap Devil"-el megirta kb a legjobb disstracket Em fele, es Eminem mar kenytelen volt megirni a Killshotot, mert nem egy szar disst kapott, amit ugy is megnyer hogy nem valaszol (Nick Cannon...) Az mas kerdes hogy Eminem egy GOAT, es en ezt mgk fankent el is ismerem es szeretem Eminemet, de az h a Rap Devil emlitesre sem melto az oriasi faszsag :D

2020. aug. 24. 11:51
 17/20 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Maga a gyerek nem méltó említésre, mert pont az effajták próbálják elfedni az igazságot a fiatalabb generációk elöl.
2020. aug. 24. 11:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Igazság alatt mit értesz, kifejtenéd ? :)
2020. aug. 24. 12:56
 19/20 Miss Endzsi ***** válasza:
Azt látni kell, érezni, leírni nem lehet, én legalább is nem tudom úgy átadni, ezért vannak olyanok, akik képesek erre és ezáltal sikeresek, én nem ilyen vagyok.
2020. aug. 24. 13:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha 2-t is lehetne jelölni, akkor én az első 2-t jelölném.
2023. aug. 24. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!