Melyik a legjobb film ami Hitler korszakában játszódik? Valamint más háborús filmek is érdekelnének amik szerintetek, kötelező darab.
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 02:07
1/8 anonim válasza:
A bukás: Hitler utolsó napjai - abszolút kötelező
Hitler - A sátán felemelkedése
RYan közlegény megmentése
Ellenség a kapuknál
Most ennyi jutott eszembe, a Kelly hősei, halál 50 órája már gondolom kívülről fujod
Megjegyzem: mindegyiket meg tudod nézni a YouTube-on teljes hosszúságban
2/8 anonim válasza:
Hopp, a Szálingrád c. filmet kifelejtettem.
3/8 anonim válasza:
A Casablanca is Hitler korában játszódik, bár nem háborús :)
A szakasz mindenképp kötelező, egyetlen értelmes film Vietnámról
4/8 anonim válasza:
A Bukás c. filmen kívül egy dokumentum filmet is ajánlok figyelmedbe...
"Nácik - A titkos összeesküvés"
Minden nap nézem ezt a filmet, érdeles nagyon :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Ma megnéztem a A Bukást. Hát mit ne mondjak eléggé mély benyomást tett. Szörnyű ahogy rengetek öngyilkosak lettek csak mert a "Führer"-t nem szabad túlélni, vagy mert ne kapják el őket. Tényleg kicsit megrázó volt. És ahogy a gyereket álmukban megölte a nő a méreggel az se volt semmi. Akkor Blondi kutyáját is megölette...:( És a legdurvább hogy igaz az egész,mivel a történelmet dolgozza fel. 10/10 szerintem.
2012. márc. 6. 21:35
6/8 A kérdező kommentje:
*rengetegen
2012. márc. 6. 21:35
8/8 A kérdező kommentje:
Azt is megnéztem :)
2012. márc. 7. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!