Szerintetek mennyire gáz egyedül koncerte vagy bulizni menni? 21L
Figyelt kérdés
Nyílt egy új hely a közelben és nagyon jó koncertek, események lesznek a közeljövőben amikre szívesen el is mennék,de nincsenek nagyon barátaim és akik vannak azok se mindig érnek rá, és nem szeretik azokat a zenészeket akiket én.
Szerintetek mennyire gáz egyedül buliba vagy koncertre járni, úgy hogy nem vagyok az a 'nagy piás', (tehát kB egy két narancs vodkánál több le se csúszott) és emellett elég introvertált is vagyok, tehát nehezen ismerkedem?
Hanyagoljam ezt az egész sületlenséget?
2020. júl. 17. 18:24
1/2 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Szerinted ki fogja észrevenni? Senkit nem érdekel, sokan járnak egyedül. Ne hanyagold, menj nyugodtan.
2/2 anonim válasza:
Nem gáz.sőt még játszhatod a magányos farkast is.
Max annyi hogy légy nagyon óvatos és valaki tudjon róla hogy jól vagy ha valami baj történne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!