Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A gitár hangolását meg fogom...

A gitár hangolását meg fogom tudni egyedül csinálni?

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni egy akusztikus gitárt magamnak, ez lesz az első gitárom. Ha letöltök valami appot a telefonomra, be tudom majd itthon egyedül hangolni?

2020. máj. 5. 11:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Igen, bár szerintem ezek az appok nem megbízhatók.
2020. máj. 5. 11:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nagyon egyszerű dolog, de ha elakadsz tudsz akár itt is segítseget kérni. A mobilos appok pedig szerintem jól működnek, ha megvan a megfelelő jelszint. Többször próbáltam, hogy egy nagyon elhangolt gitárt csak egy app segítségével hangoltam be, utána pedig a rendes, jó minőségű hangolóval le ellenőriztem, és nagyon minimális "hiba" is csak az egyik húrnál volt.
2020. máj. 5. 15:00
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi, esetleg tudnál ajánlani egy két appot, ami jól működik és le tudom tölteni telefonra? (andoroidom van)
2020. máj. 5. 15:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Guitar tune, Boss és a Fender hangolója, de gyakorlatilag bármelyik megfelel
2020. máj. 5. 19:40
 5/12 anonim ***** válasza:
26%
#2 Nekem rossz tapasztalataim vannak vele, szerintem egy sima felcsatolható hangológép nem nagy beruházás, és 1000x megbízhatóbb.
2020. máj. 5. 23:17
 6/12 Mojjo ***** válasza:
100%

@5: Amennyire tudom, a telefonodtól is függ egy hangolóapp pontossága. Nem lehet, hogy azzal volt gond? Nekem sem volt még bajon az appokkal eddig.

De pontosságtól függetlenül egy csíptetős hangoló tutira kényelmesebb.

2020. máj. 6. 00:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Még az előző telefonommal próbáltam 2 appal. Gitár az ölemben, telefon előtte a combomon. Lehet ez volt a baj? Persze annyira nem is lényeges, több hangolóm is van, csak a kérdezővel akartam megosztani a magam tapasztalatát :)
2020. máj. 6. 01:24
 8/12 Waff ***** válasza:
100%
Én a Soundcorset hangoló alkalmazást használtam, praktikusabb, gyorsabb mint a csíptetős hangolóm. De használtam előtte más alkalmazásokat (pl guitartuna) nekem mind bevált.
2020. máj. 6. 06:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A GuitarTuna elég megbízható, minimális eltérés van csak.
2020. máj. 6. 10:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Electroakusztikusokban elve van hangológép. De nyilván legyen egy gitárosnak más készsége is. Egy olcsóbb csíptetős megteszi. Telefon app is használható, de nem praktikus szerintem. Nem szeretem a bizonytalanságát. Ettől még másnak megfelelhet.
2020. máj. 7. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!