Ki a kedvenc énekesed és énekesnőd rock/metál kategóriában?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 19:09
11/19 anonim válasza:
Azér' nem gyakori az ilyen szám tőlük.
De tény,hogy tud a faszi valamit nagyon(még úgy is,hogy közben korbáccsal veri magát),nem hallottam még tőle hamis dolgot.13 éves koromban ő volt a titkos szerelmem...hehe :D
12/19 anonim válasza:
Nekem a Borci (ex-Archívum) hangja tetszik, meg a Jogos Önvédelem énekeséé, de Jabba sem tolta rosszul anno a Valhallát és most az Archívumot. A Gungnír és az SOG is a kedvenceim közé tartozik az "ének" szempontjából IS.
13/19 anonim válasza:
Férfi: Roy Khan, Mikael Åkerfeldt
Nő: Simone Simons, Floor Jansen, Sharon den Adel
14/19 anonim válasza:
Énekes: Joacim Cans
Énekesnő: Tarja Turunen
15/19 anonim válasza:
Énekes:
- Magyarok közül Vikidál, Kalapács, Paksi, a Lady Macbeth első énekese, stb.
- Külföld: Tom Keifer, Michael Matijevic, James Hetfield, Dead, etc
Énekesnő: Lita Ford és Doro Pesch (:
16/19 anonim válasza:
Hat szerintem ferfi enekes kozul siman Alexi "Wildchild" Laiho, akit nem csak azert csipek mert jo hangja van, de ahogy gitarozik... Nenik kozul meg Nightwish regi enekesnoje, akit mar eddig is eirtak a legjobb ever.
18/19 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de : ???????????
2012. máj. 8. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!