Ha valaki olyan énekest ír, akit nem ismertél, nem hallottál róla, akkor bele szoktál hallgatni a zenéibe?
Én igen, mert egyrészt vevő vagyok új zenékre, másrészt meg még ha esetleg nekem nem is tetszik, legalább ha valaki új zenéket keres, akkor tudom neki ajánlani, hátha ő sem ismeri és hátha neki tetszeni fog.
Nyílván volt már, ami megtetszett.
Ha kedvem támad, akkor mindenképp adok neki egy esélyt. Meg eleve szeretek új zenéket felfedezni.
Ne vedd nagyon magadra, de gondolom populárisabb zenéket hallgatsz. Személy szerint 16 éves koromig gyakorlatilag ismerteket hallgattam, egyszer viszont a nagyobb kedvenceimet meguntam. Volt pár nem ismert banda, akiket a Youtube dobott ki és tetszett tőlük pár zene, utánanézve valamennyinek a munkásságuk is megtetszett.
Szóval, ha valamiért kedved támadna meghallgatni az adott illetőt, miért ne hallgadnád meg? Meg ha lesz is új ilyen kedvenced, akkor másoknak is tudott ajánlani, és néznek rád, hogy te ilyeneket tudsz. Meg abból is pozitív ez a dolog, hogy így annyira nem tudják bántani, mint a felkapott előadókat, bandákat. Nekem személy szerint rossz olvasni itt, hogy szidalmazzák néhány népszerű kedvenceimet.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!