Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Volt olyan zene valaha, ami...

Volt olyan zene valaha, ami annyira beakadt, hogy ismétlő lejátszásban százszor meghallgattad egymás után?

Figyelt kérdés

Nekem ez most. Tudom, hogy régi és nem is nagy szám, de valamiért bejön. Egész nap ez ment, és most is. Írd le, neked mi volt az!

https://www.youtube.com/watch?v=CU3mc0yvRNk&list=RDCU3mc0yvR..

2020. júl. 10. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, a "régi" szó miért mindig egy mentegetőzés mellett szerepel itt gyakorin. Mintha az valami szégyellni való dolog lenne. Amúgy nem is olyan régi.

A kérdésre: ritkán nyomok ismétlésre, de itt van pár szám, ami képes volt kihozni belőlem:

[link]

[link]

[link]

[link]

na meg ez, ami nem csak a fülbemászó dallam miatt, hanem mert a dalszöveg is elég beteg :D (ez nem szóvicc akart lenni) [link]

2020. júl. 11. 10:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Queen - The show must go on

Blue és Elton John - Sorry seems to be the hardest word

Shawn Mendes - Bring it back

Aerosmith - Dream on

Imagine Dragons - Demons

Story of the year - Until the day I die

Avenged Sevenfold - Dear God

Zac Efron és Zendaya - Rewrite the stars

Cory Monteith - I'll stand by you (ez egy feldolgozás)

Edda - Elmondom majd

Jonathan Groff - Lost in the woods

Demjén - Szerelem első vérig

Neil Patrick Harris - Nothin' suits me like a suit

Theory of a deadman - Out of my head

Die Totenhosen - Alles aus Liebe

Volt olyan, hogy ezek közül egyet kiválasztottam, végtelenítésre raktam, és egy 5-6 órás út folyamán végig az ment.

2020. júl. 13. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!