Szerintetek melyik a világ legjobb zenéje amit valaha késziettek ?
Nem tudom, de en pl utalom a Childrent, joforman rosszul van a fulem tole, nem a mufajjal van bajom, csak ez a zene nekem nagyon nem jon be.
Egyebkent nem tudnek egy konkretat mondani, valtakozik az izlesem, ami epp nagyon megtetszik, az az aktualis kedvencem, szinte minden zenet amit egyszer szerettem, hallgatok kesobb is, de nem tudnek legjobbat valasztani, mivel annyifele mufaj van, meg annyira hangulatfuggo, melyiket erzem epp nagyon.
Sok világsiker született nem lehet egyet kiemelni
Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy melyik a világ legjobb filmje, arra se lehet válaszolni mert sok jó film van
Talán George Michaelnek kiemelkedően jó hangja volt férfiként most a XXI-ik században, de a régiek közül Dean Martin, Vic Damone, Lou Rawls,Michael Civisca is nagyon jó hangú énekesek voltak a maguk korában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!