Szerintetek lesznek még valaha közös Eminem-D12 zenék? (Netalán még közös albumuk is?)
Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 14:12
1/6 anonim 

válasza:

Nem lesznek. Ha hallottad Eminemtől a Stepping Stone című számot, ott részletesen elmagyarázza a helyzetet. Hallgasd meg, olvasd el a szöveget ha nem ismered.
"Done all we possibly can, I know we kept our hopes up
But the longer we spend livin' this lie that we live
The less is left for closure, so let's let this go
It's not goodbye to our friendship, but D12 is over"
3/6 A kérdező kommentje:
Kár, még egy kicsit reménykedtem, de meghallgattam a számot és tényleg úgy néz ki sajnos, hogy ennyi volt.
2020. jún. 23. 07:58
4/6 anonim 

válasza:

Szomorú, de valjuk be elég nehéz volna egy Em nagyságú szóló karriert, meg egy bandát fenntattani egyszerre.Vigasztaljanak viszont a régi számok. (kedvencem pl: My band, Fight music, Hove come)
5/6 A kérdező kommentje:
Ja, a Fight music nekem is egyik kedvencem, viszont szerintem még a Rap Game, Revelation meg az Instigator óriásiak.
2020. jún. 25. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!