Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Eminem vagy Kendrick Lamar?

Eminem vagy Kendrick Lamar?

Figyelt kérdés

Nem a jelenlegi zenéjükre, hanem elsősorban az egész munkásságukra gondolok.

Ki szerintetek a jobb rapper/előadó?

Kit szerettek jobban?

Kié kettejük közül a legjobb album?

Milyen helyet foglalnának el nagyjából egy all-time rangsorban?

2020. máj. 20. 13:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyiket, sem hallgatom
2020. máj. 20. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Eminem jobb de Kendrick se rossz
2020. máj. 22. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egesz munkassagot tekintve nyilvan Eminem, nehez elvitatni tole az erdemeit es azt hogy kb a legsikeresebb rapper lett.

De en Kendrick Lamar zenejet jobban szeretem.

2020. máj. 25. 23:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Abban igazad van, hogy a népszerűséget, illetve a kultúrára gyakorolt hatásukat nézve egyértelmű a dolog. Kendrick a legnagyobb alakja az "új" generációnak de Eminem a csúcsán sokkal nagyobb volt. De a zenéiket nézve nagyon nehéz dönteni szerintem. Én azt gondolom hogy Kendrick 2 legjobb albuma (TPAB, GKMC) annyira erősek, hogy verik Em akármelyik albumát. Illetve az is mellette szól hogy Em azért gyengébb albumokat is kiadott míg Kendrick egyelőre nem igazán. De persze szinte az összes legendára igaz hogy több évtizeden át senki nem tudta ugyanazt a színvonalat tartani, tehát ebben a tekintetben még Kendricknek is vizsgáznia kell.
2020. máj. 25. 23:34
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Eminem. Figyelj én megmondom őszintén, van pár Kendrick szám ami zseniális, nagyon tetszik, viszont én egy picit túlértékelt előadónak tartom. A mostaniak közül tényleg kiemelkedik, de a régiek között szerintem gyenge, ezért nem is érdemes Eminemmel összehasonlítani. Bár ez ízlés kérdése... Meg Eminem kb all time hip hop arc, tehát az egyik valaha volt legjobb mc. Jelenleg nagyobb hatással van az iparra mint Kendrick, de lehet hogy 20 év múlva Kendrick lesz nagyobb hatással. Nekem ez a véleményem.
2020. máj. 28. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lesz nagyobb hatassal. Sikeres Kendrick is, de Eminem (attol fuggetlenul h en nem szeretem ot, tehat objektiven nezem az egeszet) , hatasa a zenere nagyobb mint Kendricken barmikor is lesz. Eleve nem is annyira szeles korben ismert a Kendrick Lamar mint Eminem, aki a legnagyobb pop sztarokkal is dolgozhatott egyutt szamokban pl Rihanna.

Ezt ugy irom hogy Kendrick Lamart jobban szeretem mint Eminemet.

2020. máj. 28. 23:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Eminem
2020. jún. 8. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Eminem.

Kendrick egy túlértékelt rapper.

2022. máj. 29. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!